≫ 

Sudije dale dva crvena kartona, a onda su navijači uleteli na teren: Hitna pomoć odvezla povređene arbitre!

Sudije že biti prevezene u tuzlanski klinički centar

  • 0

Nije retka situacija u kojoj navijači u Bosni i Hercegovini, naročito u nižim ligama i posebno Tuzlanskom kantonu, često umeju da neverovatnim ispadima šokiraju naciju i privuku pažnju medija, pa su tako,  i ovog puta uletanjem na teren i prebijanjem sudija uradili isto. 

Naime, kako prenosi Avaz.ba, utakmica 24. kola druge lige Federacije BiH - grupa sever, izmežu Čećića i Priluka imala je svoje treće poluvreme kada su domaći navijači i igrači nasrnuli na sudijsku trojku.

Prethodno su sam meč obeležila dva crvena kartona, pa je tako nezadovoljstvo navijača kulminiralo na samom kraju, kada su, posle poslednjeg zvižduka sudije Adela Muminovića, uleteli na teren i pretukli ih. Avaz navodi da su povređeni arbitri kolima hitne pomoži prevezeni u Dom zdravlja Čelić, a da će najverovatnije biti prebačene u Univerzitetsko-klinički centar u Tuzli.

O događaju je obavešten dežurni kantonalni tužilac, koji je u izjavi za Avaz rekao da je izdao određene naredbe te da će o nemilom incidentu više informacija imati u ponedeljak ujutro.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA