Zlatan dao gol za pobedu, pa prostački urlao u lice rivalu: Onuoha nije hteo ni da čuje za izvinjenje, isprozivao prgavog Šveđanina (VIDEO)

Nesportski gest asa Galaksija obeležio meč sa Solt Lejkom

  • 7

Zlatan Ibrahimović rešio je utakmicu Los Anđeles Galaksija i Solt Lejk Sitija, Šveđanin je postigao gol za 2:1 u 78. minutu, a onda, prilično nesportski, isti proslavio urlajući u lice defanzivcu gostujućeg tima Nedumu Onuohi. 

Onuoha i Ibrahimović su tokom meča vodili žestoke duele, bivši defanzivac Sitija i KPR-a je očito nečim prilično izbacio Šveđanina iz "ravnoteže", pa ovaj kao da je jedva dočekao da mu se revanšira - a nije moglo na bolji način nego golom.

Doduše, posle je i preterao, uneo se u lice Onuohi, vikao mu na uvo, provocirao ga, a samo njih dvojica znaju i šta mu je napadač Galaksija govorio. Tenzije nisu prestale ni nakon meča, Ibrahimović je, navodno, hteo da se izvini rivalu pa ga je tražio u svlačionici Solt Lejka, međutim Onuoha nije bio baš raspoložen da se miri sa prgavim superstarom.

I pre gola, Ibrahimović i Onuoha su se "kačili", i tu situaciju posle koje je as Galaksija dobio žuti karton pogledajte u priloženom videu, kao i gol i nesportsku reakciju Šveđanina.

Onuoha je posle meča pričao o sukobu i ponašanju Ibrahimovića čije izvinjenje nije želeo da prihvati.

- Došao je da mi se izvini posle utakmice, jer mi je od 60. minuta stalno pretio kako će me povrediti. I to vam je igrač koji je simbol MLS lige, kako on sebe voli da zove, ali ovo je zapravo on - ovako se on ponaša na terenu. Tako da me je briga. Neko dođe i to pokuša da mi uradi - to ne govoriš na terenu. Neću prihvatiti njegovo izvinjenje. To što je uradio je neprihvatljivo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zenica

    29. april 2019 | 14:49

    Otišo Ibro iz Bosne ..,al Bosna nije iz njega ! Krv nije voda..

  • Горан

    29. april 2019 | 14:48

    Златан је симбол некултуре

  • D:)

    29. april 2019 | 15:52

    Zlatan je car! Sigurno postoji razlog ovakve njegove reakcije!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA