Zvezda me je ''kidnapovala'', hteo sam da ostavim fudbal, a onda je usledio jedan poziv: Ispovest bivšeg igrača crveno-belih!

Nikola Mikić je nekada bio i kapiten Zvezde, a sada brani bije Voždovca

  • 3

Iskusni defanzivac Nikola Mikić svojevremeno je bio kapiten Crvene zvezde, a malo je poznato da je pre dolaska na Marakanu bio i na meti Partizana.

To je otkrio sam fudbaler koji trenutno igra za Voždovac, a u intervjuu za zvanični sajt prisetio se nekih detalja iz svoje karijere.

- Nakon sezone koju sam odigrao zaista sjajno, počelo je da se govori o interesovanju Crvene Zvezde i Partizana. Međutim, pošto sam veliki Zvezdaš, za mene nije postojala opcija prelaska u crno-beli tabor. Tokom pauze u prvenstvu mene je pozvao Dragiša Binić na hitan sastanak na stadionu Napretka, na kojem su bili on i Maza Vasilijević. Tada me je Vasilijević samo „spakovao“ u kola i odvezao u Beograd, tako da možemo da kažemo da me je Zvezda skoro pa ''kidnapovala'' - rekao je Mikić.

Priznao je i da je malo falilo da završi karijeru posle druge epizode u Manisi.

Mikić prilikom potpisa za Voždovac Foto: fkvozdovac.rs

- Nakon prekida saradnje, čvrsto sam rešio da ću napustiti fudbal i prekinuti karijeru. Jednostavno nisam sebe video u srpskom fudbalu jer sam već 7 godina igrao u inostranstvu, a poznavajući prilike u našem fudbalu, nisam mislio da mogu da nađem korektnu sredinu u kojoj mogu da nastavim svoju karijeru - rekao je Mikić i dodao:

- Usledio je poziv vlasnika kluba, kao i direktora kluba, Gorana Grkinića i nakon sastanka i razgovora koji smo obavili uvideo sam da je Voždovac jedna prava, zdrava i pristojna sportska priča. I pre toga čuo sam da je Voždovac klub koji je sjajno organizovan i koji sjajno funkcioniše, ali dok ne vidite to svojim očima, vi u to ne verujete. Tako je bilo i sa mnom. Iz jedne situacije u kojoj sam bio spreman da završim karijeru i da prestanem da se bavim fudbalom, došao sam u situaciju da više nego ikad uživam u fudbalu, i to u klubu koji je zaista sjajan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rade

    29. april 2019 | 14:41

    Pa ti laži samo one koji te ne poznaju mene ne možeš isuviše te dobro znam ustvari znamo se odlično, otišao bi ti i u Vojvodinu da su te prvi zvali ovako je CZ prva zvala i to je to, zato nemoj da lažeš narod da navijaš za CZ.

  • 🇬🇧

    29. april 2019 | 15:42

    VEESTACKI KLUB

  • Kinez

    29. april 2019 | 14:48

    Nekome ne odgovara da postoje takvi klubovi kao sto je Vozdovac... Pa mu podmecu nogu i guraju napred one zbog kojih se stidimo pred ozbiljnim fudbalskim svetom...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA