≫ 

Tadić je u Engleskoj bio samo prosek: Bivši trener Totenhema ne veruje da je Srbin toliko dobar igrač kao što ga mnogi vide

Martin Jol misli da bi i Zijeh mogao da doživi istu sudbinu kao i Srbin u slučaju prelaska u Premijer ligu

  • 19

Možda i najpozvaniji da priča na temu polufinala Lige šampiona između Ajaksa i Totenhema je holandski stručnjak Martin Jol (63), bivši trener oba kluba sa, kako i sam kaže, većim simpatijama prema "Pevcima".

Jol je tri sezone sedeo na klupi londonskog tima, u Ajaksu tek jednu, a pred sudar njegova dva bivša kluba izneo je određena zapažanja o udarnim pesnicama "Kopljanika" - Tadiću i Zijehu.

- Da sam sad u Totenhemu, potpisao bih Zijeha za sledeću sezonu - rekao je Jol za engleske medije, očito oduševljen igrama marokanskog veznjaka, koga vidi kao zamenu za Eriksena kad ovaj ode sa "Vajt Hart Lejna".

Ipak, pozvao je na oprez Jol bivše poslodavce u slučaju da se zaista odluče za Zijeha, i to baš navodeći primer Dušana Tadića kao igrača koji je u Engleskoj bio "samo prosek", a van Ostrva vrhunski igrač .

Veruje da bi tako nešto moglo da se desi i sa Zijehom u Premijer ligi.

- Tadić je bio prosečan igrač u Premijer ligi, ali u Holandiji je on jedan od najboljih u ligi. U Holandiji to i nije tako teško biti, iako ljudi milse drugačije - rekao je Jol.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA