Vučelić je najveći grobar u istoriji Partizana! Karadžić žestoko opleo po predsedniku crno-belih i poručio da je urušio klub!

Verbalna prepirka između Tomislava Karadžića i Milorada Vučelića dobila je novu epizodu

  • 36

Bivši predsednik Partizana i Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić kazao je da su crno-beli poslednjih godina urušeni.

Time je direktno ukazao na sadašnjeg predsednika Partizana Milorada Vučelića kao jednog od krivaca što je Partizan sada na najnižim granama posle dugo vremena.

- Sada, kada Partizan preživljava najteže trenutke u poslednjih nekoliko decenija, nisam rekao ništa što ne smatra svaki funkcioner ili ljubitelj kluba. Vidim da sada onaj koji je možda najodgovorniji ne vidi ono što vidi cela Srbija - rekao je Karadžić za Srpski telegraf.

Foto: MN Press

Sve je počelo komentarom Karadžića da se boji kako Partizanu preti stečaj, posle čega je usledio Vučelićev odgovor da je Karadžić odmah po odlasku iz kluba naplatio svoje pozajmice sa kamatom.

Karadžić je bio u Partizanu od aprila 2007. do jula 2008. godine i tvrdi da je ostavio mnogo bolje stanje od onog kakvo je sada.

- Možemo sada da pričamo o vremenu kada sam ja došao u Partizan i šta je ostalo iza mene. Klub koji je osvojio nekoliko vezanih titula, igrao u Ligi šampiona i fudbalu podario možda i najbolju omladinsku školu u Evropi. Sve to je urušeno i uništeno u par zadnjih godina - istakao je Karadžić.

Foto: Milena Đorđević

On je ipak Vučeliću ironično odao jedno priznanje.

- Zbog toga čoveku koji je za to najodgovorniji za stanje u kom se klub nalazi, priznajem da je najveći grobar u istoriji Partizana. Tome u prilog idu rezultati koji su najgori u poslednjih 30 godina, poslovanje i dugovi koji su klub doveli na ivicu propasti i peto mesto tabele Superlige - oštar je Karadžić.

Čitavo stanje o kom priča, može da se odrazi i na širu sliku od klupske po njegovom mišljenju.

- O izgubljenom uticaju kluba na svim nivoima ne treba ni pričati, a sve to nije dobro ni za Partizan, ni za srpski fudbal. Zato je moja poruka najvećem grobaru kluba: niko nije i ne može biti iznad Partizana. Svi smo prolazni, samo je važno šta ko ostavlja iza sebe - podvukao je Karadžić.

Da podsetimo, klub iz Humske je trenutno petoplasiran na tabeli Superlige sa 30 bodova, dok Čukarički ima 31, Mladost iz Lučana 32, Radnički iz Niša 42, a Crvena zvezda 48.

VIDEO - Vučelić se svađa sa novinarima posle ostavki u klubu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ekica

    29. april 2019 | 22:10

    Ja nemogu da svati..da razumem..balkace..jeli presednik..drzave..kluba..skole itd..to niko ne moze da makne bez motke..ne ide pusti drugiga..cetir godine je dosta svima..da pokazes koliko znas..

  • Sremac

    29. april 2019 | 22:17

    Uprava napolje ... vucela i vazura pod hitno napolje !!!

  • SRBIJA

    29. april 2019 | 21:48

    Isti su to treba najurit iz kluba udarit im zabranu ni na tribine da nemogu da dodju,kako ih nije sramota dal ti ljudi imaju obraz, pa upropastili sve i jos se busaju da ostanu na celo kluba.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA