Pogba već prihvatio ponudu: Evo koliko će novca zarađivati u Španiji

Doskora je bilo dima, sada već gori

  • 4

Vezista Mančester junajteda, Pol Pogba već je prihvatio ponudu Real Madrida da pređe u Kraljevski klub za 12 miliona evra godišnje, javlja AS.

On je pre nekoliko dana nagovestio nekolicini saigrača da odlazi još pre nekoliko dana, a sada se pojavila i cifra za koju je pristao da igra u Španiji.

Pogba ne želi da se čitava situacija u vezi sa prelaskom i odlaskom sa Old Traforda pretvori u sagu kao što je bio slučaj pre tri godine kada je na njega dolazio prošli put, iz Juventusa.

Nezadovoljan je zbog činjenice da nije najskuplje plaćeni igrač Crvenih đavola, jer Aleksis Sančez ima daleko veću platu od njega u Junajtedu, s tim što je Čileanac i najplaćeniji fudbaler Premijer lige.

Takođe, Španci pišu i da Francuz ima želju da osvoji Zlatnu loptu, što misli da neće moći da postigne sa Mančester junajtedom. Da podsetimo, nešto slično je pre dve godine hteo i Brazilac Nejmar.

On je avgusta 2017. prešao iz Barselone u Pari Sen Žermen za 222 miliona evra, ali sa Parižanima izuzev na domaćem frontu u Ligi 1 nije uradio ništa značajnije, pa se taktika izlaska iz senke Lionela Mesija nije isplatila.

VIDEO - Pogba se unervozio jer mu ne ide i rekao Matiću da ima lice gubitnika

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cubaka

    29. april 2019 | 22:45

    Putuj i ne vracaj se vise, dobar igrac koji moze puno da pruzi ali neke stvari mora rascistiti u svojoj glavi. Nisi za Manchester.

  • au

    29. april 2019 | 23:11

    najvece pojacanje manchestera je da pogba ode

  • eki

    30. april 2019 | 00:26

    Da podsetimo...Nejmar je otisao u Pariz,a Real je Real...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA