≫ 

Čekajte, vi dobijate 200 miliona evra, mi deset za istu stvar i vi se bunite?! Tadićev trener odgovorio na žalbe Engleza pred polufinale

Englezima nije pravo što imaju manje vremena za odmor, ali su zaboravili jednu sitnicu

  • 4

Menadžer Totenhema Maurisio Poketino bunio se zbog toga što je Ajaks imao više vremena za odmor pred međusobni okršaj dve ekipe u Ligi šampiona.

Kopljanici idu na Pevce u polufinalu takmičenja i prvi od dva meča igra se u utorak uveče. Pre toga, Ajaks je igrao meč 23. aprila, a Totenhem minule subote. Holanđani su pobedili Vitese 4:2, a Poketinovi momci su poraženi od Vest Hema 0:1.

Englezi su zaista imali manje vremena da se oporave, ali je Erik ten Hag imao spreman odgovor Poketinu.

- Poketino kaže da nije fer to što smo mi imali više dana za odmor? Mi igramo u Erediviziji, u kojoj dobijamo deset miliona evra za prava prenosa od televizija. Oni igraju u Premijer ligi, gde za isto dobiju 200 miliona evra. Pa recite mi, šta je onda tu fer? - rekao je trener Ajaksa.

Totenhem i Ajaks u utorak uveče igraju od 21 sat, a blagu prednost ima holandski tim koji je do sada eliminisao finaliste kontinentalnog takmičenja iz prethodnih godina.

Kopljanici su u osmini finala pobedili Real iz Madrida, još nekoliko nedelja aktuelnog šampiona Evrope, a onda su u četvrtfinalu bili bolji i od Juventusa. Međutim, poziv na oprez je to što je Totenhem pobedio Mančester Siti u četvrtfinalu.

VIDEO - Haos u Amsterdamu pred meč Lige šampiona

Niko u to nije verovao, ali oni su tu - u polufunalu Lige šampiona. Totenhem i Ajaks od 21.00 igraju prvi meč u borbi za finale, kvota na Pevde je 2,50, na Kopljanike 2,85, dok je iks 3,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Totenhem - Ajaks

Barselona je sada prvi favorit za osvajanje Lige šampiona s kvotom 2,50, sledi je Liverpul sa 3,50, a kvota na Ajaks i Totenhem je identična - 5,50. Pogledajte kvote kladionice MOZZART za osvajača Lige šampiona

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Laki

    30. april 2019 | 09:13

    Son ne igra prvu utakmicu zbog tri žuta kartona u dosadašnjem dijelu lige šampiona. Tek u revanš. A Kejn neće do kraja sezone. Tako da Ajaks ima ozbiljne šanse da ih izbaci. A i nadam se da hoće,zbog našeg Tadića.

  • Rile

    30. april 2019 | 09:04

    Svaka mu je na mestu

  • Vosa

    30. april 2019 | 14:08

    Tako je! Bogati su izgubili smisao za realnost.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA