≫ 

Trener Voše pred Zvezdu zabrinut za budućnost kluba: Mi i dalje nemamo jasan plan za narednu sezonu, ovako više ne može

Krivokapić, nakon tri uzastopna poraza, imao poruku i za upravu Novosađana

  • 1

Trener fudbalera Vojvodine Radovan Krivokapić, pred meč protiv Crvene zvezde, kaže da se uzda u mladost i veliku želju njegovog tima u pokušaju da u Novom Sadu iznenadi lidera na tabeli Superlige.

Voša čeka Zvezdu u sredu na "Karađorđu", a dan ranije na istom mestu Proleter će ugostiti Radnički i u slučaju poraza Nišlija, a pobede Beograđana - i matematički će se proslaviti nova titula na "Marakani".

Novosađani su u seriji od tri poraza u plej-ofu koji su obezbedili duboko u nadoknadi utakmice sa Partizanom.

- Poznato je da Crvena zvezda predstavlja vrh našeg fudbala, a i šire. Ono što je najvažnije je da našoj mladoj ekipi treba pružiti podršku, kako bi dala sve od sebe i pružila najbolje što može. Očekuje nas praznik fudbala i dobar ambijent, a naši mladi igrači imaće priliku da uživaju u fudbalu i odmeravanju snaga sa velikim protivnikom, odnosno da se u najlepšem svetlu prikažu - rekao je Krivokapić na konferenciji za medije u Novom Sadu.

Foto: MN Press

Na konstatacije da Crvena zvezda pobeđuje u Superligi često i kada ne igra na svom najvišem nivou, Krivokapić navodi da je odlika velikih ekipa da slave i kada nisu u formi.

- Takve stvari demonstrira i Crvena zvezda. Međutim, uzdam se u našu želju i mladost. U ovom trenutku, rezultat nam čak ni nije toliko primaran, koliko to da mladi igrači nauče nešto i pripreme se za narednu sezonu. To ne znači da ćemo se unapred predati, jer igramo za Vojvodinu, a Vojvodina sebi nikad ne sme da dozvoli da izađe na teren sa razmišljanjem da će da izgubi - poručuje bivša "desetka" Crvene zvezde.

Brinu Krivokapića i mnoge stvari koje nemaju direktne veze sa utakmicom protiv Zvezde, kao na primer budućnost novosadskog kluba, pa je imao poruku i za čelnike posrnulog kluba.

- Ranije sam spominjao nešto čemu mislim da nije pridato dovoljno važnosti, a to je činjenica da Vojvodina i dalje nema jasan plan za sledeću sezonu. To je veliko pitanje koje treba da se reši, a ja već danima ponavljam da Vojvodina mora da bude konkurentna Crvenoj zvezdi i Partizanu. Radovali smo se ulasku u plej-of, jer je takav cilj bilo gotovo nemogće ostvariti, ali ime i istorija kluba nalažu Vojvodini da uvek mora da se takmiči za mnogo više ciljeve. Krajnje je vreme da se sedne, razgovara i napravi sistem, kako bi se znalo kuda ide Vojvodina - zaključio je on.

Utakmica 4. kola plej-ofa Superlige između Vojvodine i Crvene zvezde igra se sutra od 16 sati na stadionu "Karađorđe".

Superliga (plej-of), 34. kolo

Utorak

Proleter - Radnički Niš 18

Sreda

Vojvodina - Crvena zvezda 16

Partizan - Mladost Lučani 18

Čukarički - Napredak 18

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    30. april 2019 | 15:01

    Нисте ви измилили то, немамо јасан план за следећу сезону. Код лавораша је то хронично тако...то су они измислили

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA