≫ 

Partizan više nema kud: Milošević iskreno govorio o finišu sezone crno-belih i derbiju sa Lučanima

Takođe, još jednom je ponovio da ne želi da komentariše suđenje

  • 10

Trener Partizana Savo Milošević, pred meč sa ekipom Mladosti iz Lučana u Superligi, rekao je da njegov tim očekuje težak meč, kao i da je njegova ekipa u situaciji da gde nema nazad.

Podsetimo, crno-beli Lučane dočekuju u sredu od 18.00 časova u direktnoj borbi za Evropu.

- Da se opet ponovim, došli smo do zadnje faze prvenstva gde nema nazad i gde nema kalkulacija. Nalazimo se u situaciji gde nam je neophodno četiri pobede iz četiri utakmice ako želimo da igramo Evropu i to počinje već sutra. Mobilnost i angažovanost moraju da bude maksimalne - rekao je Milošević novinarima u SC Teleoptik i dodao:

- Trojica igrča ne mogu da igraju zbog kartona. Svi ostali su zdravi i opciju za utakmicu. Dobro smo odmorili, igrači su svesni situacije u kojoj se nalazimo. Posle utakmice sa Zvezde rekao sam da je najvažnije da do kraja prventsva zavisimo samo od sebe. Što je primarni cilj posle svake od ovih utakmica da samo zavisimo od sebe.

Milošević i MIlojević na večitom derbiju Foto: Marko Jovanović

Milošević je imao samo reči hvale za Lučane.

- Zaista iskusna i kvalitetna ekipa. Jedna ekipa važna pažnje i repspekt i u toliko će nam sutra biti teže jer je direktan konkurent za odlazak u Evropu. Mormao da imamo pristup kao i sa Radničkim, Zvezdom i Čukaričkim jer je ekipa u tom rangu. To je jedna od najozbiljijih ekipa u ligi. Očekuje nas teška utakmica.

O izboru sudije za ovaj meč, odnosno delegiranju Zorana Širokog kog su iz Humske optužilid a navija za Zvezdu, Milošević je rekao:

- Ne znam da li sam dovoljno pojasnio, da ne komentarsisem suđenje ne odnosi se samo na ligu u Srbiji. Moj plan je da budem trener 15, 20 godina i da nikad i nigde ne komentrarisem suđenje. To je moj stav kao trenera, a sličan stav sam imao i kao igrač. U 700 zvaičnih utakmiva u karijeri sam dobio samo jedan crveni karton i to ne direktni, bila su dva žuta. Uvek sam znao kako sa sudijama, znao sam gde je granica. Taj podatak pokazuje da sam imao meru i to mi je doneo mnogo toga dobrog.

Foto: Marko Jovanovic

Trener crno-belih rekao je zadovoljan reakcijom igrača posle poraza u vecvitom derbiju, a govorio je i o publici.

- Zadovoljan sam rekacijom ekipe posle poraza od Zvezde jer ekipa je shvatila da to ne može da bude povod za dodatno opuštanje. Imamo mnogo ozbiljnih stvari koje moramo da završimo do kraja prvenstva. Nismo u situaciji da očekujemo i zovemo publiku. Moramo da se koncentirsemo na terenu, a šta će biti oko, to je za nas sekundarna stvar i to ne možemo da koristimo kao alibi. Imamo obavezu da završimo sezonu kako treba. Mi nemamo kud nazad. Utakmice sa Radničkim i Zvezdom su mogle da nam donesu bonus, pa da ne dođemo u ovakvu sitauciju - zaključio je Milošević.

Podsetimo, trener Partizana je govorio i o trenutnom sukobu Milorada Vučelića i Tomislava Karadžića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Trto

    30. april 2019 | 17:22

    Gde vodis ove balvane sada na izlet!?

  • Др

    30. april 2019 | 17:10

    Јбт, шта сам дочекао! Дерби у Лучанима!?

  • Перикле

    30. april 2019 | 18:44

    Младост из Лучана! Ко то беше? Некад се тако писало. А данас? Дерби, опрости им Боже не знају шта причају. ВУЧЕЛА! ВАЗУРА! ХОШТАПЛЕРИ КОЈИ КАО РЂА ИЗЈЕДАЈУ ХУМСКУ. ШТО ПРЕ ИХ ОДСТРАНИТИ ДОК НЕ БУДЕ КАСНО!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA