≫ 

U Realu je mnogo nezadovoljnih, Luka će teško da se vrati u formu: Mijatović pesimistično o budućnosti Kraljevskog kluba

Mijatović zna šta će biti sa Modrićem

  • 4

Bivši as Real Madrida i sportski direktor kluba Predrag Mijatović otkrio je kakva je sudbina hrvatskog veziste Luke Modrića.

Modrić je proglašen najboljim svetskim fudbalerom za prošlu godinu čime je prekinuo dominaciju Kristijana Ronalda i Lionela Mesija bar na godinu dana, ali se štošta promenilo u odnosu na prošlu godinu.

Luka i Real su osvojili Ligu šampiona, on je igrao i finale Mundijala u Rusiji, a Realu sada, čini se ni povratak Zinedina Zidana ne može da pomogne, pa je bilo glasina da bi i Modrić mogao iz Madrida.

- Naravno da će igrati za Real Madrid, pričao sam s njim. Zna da dugo nije igrao gore nego sada, ali je posvećen onom što radi i neće Modrić biti problem. Neće biti ni lako da se vrati u pređašnju formu jer dolaze novi igrači, a tržište se promenilo i svi klubovi moraju da dovode fudbalere - kazao je Mijatović za radio El Largero.

Osvrnuo se i na tim koji je Zidan posle godinu dana opet preuzeo da vodi, a nakon što su njegovom klupom prodefilovala dvojica trenera za šest, sedam meseci.

- Zidan ima mnogo posla da uradi, ako hoće ponovo da ih motiviše. Mnogo je tu nezadovoljnih igrača i nmije lako izgraditi novi tim. Nisam posebno optimističan kada je reč o Realu - kaže Mijatović.

VIDEO: Modrić besan napustio stadion, Tadić ga upropastio

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA