Pao je kao sačmarom pogođen: Fudbaler Lidsa suspendovan zbog prevare posle pregledanih snimaka (VIDEO)

Prevara se u Engleskoj ponekad ne isplati

  • 0

To je na svojoj koži osetio fudbaler Patrik Bamford, špic Lids junajteda nakon nedeljne utakmice sa Aston Vilom u Čempionšipu (1:1). Bamford je u 72. minutu tog meča uspešno iscenirao da je dobio udarac od protivnika!

Krilni fudbaler Aston Vile Anvar El Gazi je dobio crveni karton, ali nesrećom po Bamforda, postoje video snimci, a Fudbalska asocijacija Engleske ih uvažava u naknadnim postupcima.

Kada je Nezavisna regulatorna komisija videla da El Gazi tokom koškanja nije ni pipnuo Bamforda, izbrisan je crveni karton koji je igrač Vile dobio i biće na raspolaganju u sledećem meču svog sastava.

S druge strane, napadač Lidsa je zaradio suspenziju od dva meča jer je prevario glavnog sudiju na meču "uspešnom simulacijom". Bamford ima vremena do srede da osmisli odbranu i odgovori na optužbe pred disciplinskom komisijom.

Koliko je bilo tenzije na terenu, svedoči i činjenica da će oba kluba biti kažnjena jer nisu mogla da iskontrolišu svoje igrače u tom 72. minutu pošto je došlo do razmirica.

VIDEO - Tuča trenera i haos ispred svlačionice na Čairu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA