Klop: Barsi su problem pravili Levante i Sosijedad, valjda može i Liverpul!

Nemac smatra da njegov tim može da iznenadi Barsu

  • 9

Ajaks je iznenadio Totenhem i pobedio ga u prvoj polufinalnoj utakmici Lige šampiona, dok će se u sredu veče u drugoj sastati Barselona i Liverpul.

Katalonski klub je blagi favorit zbog činjenice da igra na svom terenu, kao i podatka da trener Redsa Jirgen Klop nikada nije slavio u Španiji. Iza sebe ima šest remija i tri poraza.

- Remi ne bi predstavljao najlošiji rezultat. Dosta bi nam značilo ako bismo pobedili, a to je moguće, jer su mnogi timovi gostovali ovde i uveli Barsu u problem, kao Levante pre neki dan ili Sosijedad pre toga. Samo, sad pošto je odbranila šampionsku krunu, posvetiće se Barsa Ligi šampiona, sigurno - rekao je Nemac i dodao:

- Sigurno ćemo se mučiti, međutim, imamo opcije i pokušaćemo da iskoristimo naše prednosti. Pojedinci govore kao Barselona nije kao što je bila, ali je i dalje brilijantna, pa ne gajim neke velike iluzije, ali možemo da je ugrozimo. Nikad nisam igrao na ovom stadionu. Mada, sećam se pre dve sezone, gledao sam duel Barselone i Menhengladbaha i bio impresioniran. Svaki put kad se pojavite doživite emotivni šok, u sredu ćemo to morati da prihvatimo, s obzirom na važnost susreta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • yasno

    1. maj 2019 | 02:03

    Pozdravio te Pavkov

  • Laki

    1. maj 2019 | 00:44

    Ako prodjete sjutra veče ispod tri četri gola ima da pjevate. Liverpul nije uopšte nešto specijalan protiv velikih timova. A još će mu biti teže u revanš,to sigurno. Tako da Klop može na kraj sezone da bude presrećan sa drugim mjestom u premijer ligu. Finale Ajaks-Barsa.

  • viktor

    1. maj 2019 | 00:18

    Liverpul je zvezda dobila kuci 2:0, valjda moze i barselona?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA