≫ 

Zvezda u ozbiljnim pregovorima sa zlatnim orlićem: Zbog majice Delija ga napali navijači bivšeg kluba (VIDEO)

Radovan Pankov bi uskoro mogao da ostvari svoj san i da zaigra za klub koji voli od detinjstva

  • 20

Fudbaler Radničkog iz Niša, Radovan Pankov, na meti je Crvene zvezde. Kako Telegraf saznaje, pregovori sa zlatnim orlićem sa Novog Zelanda su u uveliko u toku i kako nam je rečeno sa Marakane, šanse za njegov transfer su trenutno 50:50!

Otkupna cena je oko 300.000 evra, pošto Pankov ima ugovor  sa Nišlijama do juna 2020. godine. Nije isključeno i da Radnički traži određen procenat od naredne prodaje, jer je i kod transfera Milana Pavkova, koga je Zvezda kupila za 300.000 evra, Radnički dobio 30% od naredne prodaje.

Pankov nikada nije krio da je vatreni navijač Zvezde, a nakon što ga je Vojvodina prodala u Rusiju, on je dao intervju za klupsku televiziju Urala tako što je na sebi imao majicu Delija sa likom Marka Ivkovića, što je razbesnelo navijače Vojvodine, koji su ga napali na društvenim mrežama i forumima.

VIDEO: Vidoviti navijači: Oni su pre utakmice pogodili rezultat 160. večitog derbija

Zvezda ide ka tituli sigurnim korakom, a danas od 16.00 u Novom Sadu igra s Vojvodinom, timom protiv kojeg poslednjih godina beleži efikasne pobede. Sada je kvota na 2&3+ 1,62. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Vojvodina - Zvezda.

VIDEO - Zašto je Zvezda morala da proda Luku Jovića za "siću", a danas Real i Barsa nude za njega 45 miliona evra?

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nesa CZ

    1. maj 2019 | 14:04

    Odličan igrač... A plus veliki Zvezdaš

  • Sasa

    1. maj 2019 | 13:07

    Odlican igrac

  • Slave91

    1. maj 2019 | 12:04

    Druže moj koji si ti kompleksaš😂😂 vidi ovaj,ovih dana ćete voditi borbu za plasman od 5-8 mjesta 😂 Bolje se tome okreni nego da komentarišeš nešto za šta nisi kompetentan..Kad se vrlo dobro zna koliko Partizan ima Filijala u Superligi..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA