≫ 

Nove finansijske muke za Partizan: Italijani opet izigrali crno-bele, kasni obeštećenje za Jankovića!

Italijani već nekoliko puta probili dogovorene rokove i dodatno otežali funkcionisanje kluba iz Humske

  • 9

Italijani izgleda nisu najpouzdaniji poslovni partneri i to na svojoj koži najbolje osećaju u Partizanu, koji od prodaje Marka Jankovića muku muče da naplate obeštećenje od SPAL. Pomenuti klub je dobrano probio rok i za drugu ratu, pa crno-belima ostaje samo da čekaju svoj novac, koji nije mali i iznosi 900.000 evra.

Italijanski klub je, prema dogovoru dve strane, trebalo da plati prvu ratu odmah po realizaciji transfera, dakle krajem januara, ali je uplata i tada kasnila, pa je u Humskoj nastao finansijski kolaps, u momentima kada je trebalo servisirati obaveze prema timu i Radnoj zajednici, ali i obezbediti novac za evropsku licencu.

SPAL je tada, iako nije tako dogovoreno, uplatio prvu ratu iz dva dela, pa je ostalo da u martu uplati i drugi deo obeštećenja, čime bi posao bio okončan. Međutim, Italijani su i tada prekršili dogovor, pa je počelo otezanje koje je na kraju iznedrilo obećanje da će suma biti na računu Partizana do 17. aprila.

Od toga, naravno, nije bilo ništa, ušlo se i u maj mesec, te su iz Humske ponovo intervenisali i dobili garancije da će druga tranša za Jankovića biti uplaćena početkom naredne sedmice. Ako je verovati SPAL-u.

Kako god zvučalo, meč sa ekipom Mladosti iz Lučana (18.00) je za Partizan jedan od najvažnijih u sezoni. Ako ne pobede, crno-beli će se dodatno udaljiti od Evrope. Kvota na keca je 1,35, a na trijumf domaćina iz keca u keca 1,93. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Mladost Lučani.

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nesa CZ

    1. maj 2019 | 14:02

    Videli ljudi koliko su pogrešili... On nije ni za crnogorsku beton ligu...

  • Neko iz mase

    1. maj 2019 | 14:33

    Obeštećenje za šta??

  • sremac

    1. maj 2019 | 12:45

    cuo sam da grobari kupuju zemlju u arendu i sade duvan da puse bar svoje .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA