≫ 

Recko Antić isprozivao svog napadača, pa Superligu: Neka vam igraju klubovi sa 200 gledalaca po utakmici... (VIDEO)

Imao je šta da poruči trener Vranjanaca posle poraza od Rada

  • 17

Dinamo iz Vranja na pragu je eliminacije iz Superlige posle poraza od Rada, direktnog rivala u borbi za status u eliti, pa je situacija po tim Dragana Antića sada gotovo bezizlazna.

Tri kola pre kraja Dinamo ima 14 bodova, četiri manje od prvog tima "izna crte" Bačke.

Posle meča, razočarani Antić je uputio kritike na račun nekih svojih igrača, a ništa blaži nije bio na račun takmičenja pomićući "nefudbalske stvari" koje su dovele da Dinamo bude tu gde jeste.

- Mislim da smo nezasluženo izgubili, jedan evrogol je presudio utakmicu, a po meni, možda realan rezultat je trebalo da bude nerešeno - počeo je popularni Recko, pa se osvrnuo na šansu utakmicu u kojoj je bio njegov napadač Dimitrov.

- Šta je Dimitrov promašio, možda nas je i poslalo u drugu ligu. Sa onakvom glupošću i onakom neinteligencijom... To je nešto što ne može oprosti nijednom igraču, da promašite prazan gol. Da je dao, utakmica bi otišla u drugom smeru, jer smo imali igru, šanse, a nismo ih iskoristili.

Šansu Dimitrova možete videtui na 04:55 minutu snimka.

Vranje će, kako stvaristoje, samo jednu sezonu egzistirati među najboljim timovima u Srbiji, što je poražavajuće za Antića koji smatra da Dinamo, pre mnogih drugih bolje plasiranih klubova, zaslužuje superligaški rang.

- Mnoge nefudbalske stvari se dešavaju u toku ovog prvenstva, ne bih ovom prilikom želeo o tome. Mnogi su želeli da vide Dinamo u drugoj ligi i možda će im se želja ispuniti. A klubovi, ne želim nikog da potcenjujem, kao što su Rad, Zemun, Voždovac, Čukarički, koji imaju po 200 gledalaca, treba da budu superligaši, a ne Vranje koji ima 5.000-6.000 ljudi. Eto, to je fudbal u Srbiji, nažalost. Sve čestitke domaćinu na pobedi.

Poslušajte kompletnu izjavu Dragana Antića posle meča.

Dinamu su do kraja prvenstva ostali mečevi protiv Zemuna, Spartaka i Bačke.

VIDEO: Protest fudbalera Dinama u centru Vranja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Majo

    2. maj 2019 | 09:27

    Ekipa koja gubi 6:0od Cukarickog treba da ostane u ligi a Cukaricki u drugu,jel tako gospodine postenjacino

  • Noname

    2. maj 2019 | 09:03

    Ovaj Recko ce o postenju??!!Kad Recko ne moze da namesti utakmice za Vranje to onda niko ne moze...pozdrav sa juga Manje pljuvanja a vise sponzora i bice bolje...

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    2. maj 2019 | 08:58

    Па ето, може скупо да вас кошта што сте одиграли утакмицу са некима где сте изгубили 6:0, где сте под сумњом за намештање, а њих нико не помиње јер су под заштитом. А они сумњивији од вас.. Такође исте ниси поменуо, а и на њиховим утакмицама таман по толико гледаоца, и то подељени у три групе...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA