≫ 

Mesi je fudbalskom magijom oduševio svet, a onda porukom za Kasiljasa pokazao kakva je ljudina (FOTO)

Kapiten Barselone se setio velikog rivala iz vremena dok je igrao za Real Madrid, koji je doživeo srčani udar

  • 2

Petostruki najbolji fudbaler sveta Lionel Mesi izjavio je, posle sinoćnje spektakularne pobede Barselone protiv Liverpula od 3:0, da još nije gotovo i da Katalonce očekuje težak revanš polufinala Lige šampiona na Enfildu. Posle toga je pomenuo i Kasiljasa.

- Srećan sam zbog rezultata, ali još nas čeka teško gostovanje na Enfildu. Liverpul je odličan tim, pokazao je to i na ovoj utakmici i sigurno će nas jako napasti - rekao je Argentinac, kome je drugi gol na meču, iz slobodnog udarca, bio jubilarni 600. u karijeri.

Legendarna scena od pre nekoliko godina kad Mesi daje gol Kasiljasu Foto: Guliver/Denis Doyle/Getty Images

On je dodao da dolazi najvažniji deo sezone i kritikovao deo navijača koji su zvižducima nastavili "mali rat" s trenerom Felipeom Kutinjom.

- To nije bilo lepo, u ovom delu sezone moramo svi da budemo ujedinjeni - rekao je Mesi.

Konačno, Mesi je iskoristio priliku da pošalje podršku nekadašnjem velikom rivalu iz Reala, golmanu Ikeru Kasiljasu, koji je juče na treningu Porta doživeo infarkt.

- Želim da pošaljem zagrljaj i podršku Ikeru, uz želju da se vrlo brzo oporavi- poručio je Mesi.

VIDEO: Rođen je bez nogu, ali je sa Mesijem odigrao partiju fudbala na svoj način

Koliko može srpska kolonija iz Frankfurta u Ligi Evrope? Stigli su do polufinala gde večeras od 21.00 u prvom meču čekaju Čelsi, a kvota na keca je 2,70. S druge strane, dvojka je 2,65, a iks 3,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Ajntraht - Čelsi.

Arsenalov trener Unaj Emeri specijalista je za Ligu Evrope, i večeras od 21.00 imaće priliku da još jednom opravda nadimak Gospodin Četvrtak i to protiv svog bivšeg kluba Valensije u polufinalu LE. Kvota na keca je 2,00, iks je 3,45, a dvojka 3,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Arsenal - Valensija.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA