≫ 

Neverovatna situacija kod gola Radničkog za prelaz "iz keca u dva": Igrači se sklanjaju od Haskića u srcu šesnaesterca (VIDEO)

Kazna UEFA nije bila dovoljna opomena za Proleter i Radnički

  • 24

Mnogo čudnih golova vidimo u Srbiji, kako se bliži završnica prvenstva. Fudbaleri Radničkog iz Niša došli su do pobede u Novom Sadu protiv Proletera sa 3:2, nakon što su na poluvremenu gubili sa 1:0. Ponovo je viđen "prelaz", "iz keca u dva", kao što je to bilo i na utakmici 16. kola, zbog čega je i UEFA reagovala i kaznila Proleter zbog sumnjivog preokreta.

Nema sumnje da će UEFA ponovo imati ovaj meč pod lupom, naročito zbog dešavanja u prošlosti, ali i zbog novog "egzotičnog rezultata" za kladionice. Posebno će analizirati i neke reakcije odbrane Proletera u pojedinim situacijama.

Najzaslužniji za pobedu Nišlija bio je Nermin Haskić, najbolji strelac Superlige Srbije, koji je do sada upisao 24 gola. Protiv Proletera je upisao het-trik, ali mu je dobrano pomogla i odbrana domaće ekipe, koja ga u situaciji kod trećeg gola pustila da neometano zatrese mrežu okružen protivničkim igračima.

Čak pet igrača Proletera bilo je oko Haskića, ali su mu dozvolili, bez ikakve reakcije, da primi loptu u srcu kaznenog prostora, da se okrene, nacilja i pogodi mrežu.

Još čudnije je kako je igrač Proletera, Slobodan Novaković "ušao u blok" Rjoti Nomi, koji je dodao loptu do Haskića. I štoper Brazilac Leandro je tu imao neobjašnjivu reakciju, jer je u momentima kada je lopta bila kod Nome bio pored Haskića, a zatim je pobegao od njega.

Pogeldajte i sami tu situaciju:

Ako na to dodatno i čudnu situaciju u Zemunu, gde je došlo do neverovatne goleade i 7+ za domaćina protiv Bačke, kao i na izjavu trenera gostiju da su se pre utakmice desile neke nefudbalske stvari, nema sumnje da će biti potrebno dodatno istražiti detalje u čitavom 34. kolu Superlige.

VIDEO: Pale prozivke između navijača Zvezde i Vojvodine

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dora

    2. maj 2019 | 13:03

    Za one sa slabijim pamcenjem sve je pocelo utakmicom OFK BGD-CZV na poluvremenu 2:0,a onda za 10 min 5 golova.

  • Munze

    2. maj 2019 | 10:54

    Ma niiiijjjeeee!!!Ovo im je dvadeseta što su namestili!!!Tralalate trenercino!!!

  • Majo

    2. maj 2019 | 12:15

    Kazna u ponedeljak,u utorak isto,Toncev vlasnik Radnickog I Kokeza Proletera se sprdaju sa drzavom,Uefa...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA