≫ 

Doktor izneo zabrinjavajuću prognozu za Kasiljasa!

Kardiolog Huan Antonio Korbalan saopštio da čuveni golman najverovatnije neće više moći da brani

  • 6

Iskusni golman Porta i proslavljeni as Real Madrida i španske reprezentacije, Iker Kasiljas doživeo je srčani udar na treningu zbog kojeg je hitno prebačen u lokalnu bolnicu. Sudeći po novim vestima iz Portugalije, njegova karijera je gotova.

Brojni portugalski mediji javljaju ovu informaciju uz dopunu da je iskusni čuvar mreže van životne opasnosti nakon što je podvrgnut hitnoj lekarskoj intervenciji.

Iskusnom golmanu je ugrađen stent i on nije životno ugrožen.

Kardiolog Huan Antonio Korbalan jasno je poručio da je Kasiljasova fudbalska karijera završena.

- Posle infarkta miokarda i ugrađenog stenta Iker neće moći profesionalno da se bavi sportom. On će moći da nastavi da živi bez problema, ali je njegova karijera golmana okončana - jasno je za TVE stavio do znanja Korbalan.

Još ne može da veruje da neće više braniti Foto: AP/Tanjug

Kasiljas, koji će uskoro napuniti 38 godina, oglasio se brzo iz bolnice i poručio svima da se oseća dobro posle hirurške intervencije.

Njegov menadžer  karlo Kutropija kaže da je napravio odbranu života:

- Iker je imao veliku sreću što mu se sve dogodilo na treningu u prisustvu lekara i što se brzo reagovalo. Da je imao udar kod kuće pitanje je kako bi se sve završilo. Ovo je bila najveća pobeda u njegovom životu. Najvažnija odbrana koju je ikada napravio - naveo je Kutropija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • S

    2. maj 2019 | 15:09

    Imao je vrhunsku karijeru, treba da je ponosan na to sta je postigao. Nabitnije je zdravlje, moze i bez fudbala da se zivi. Legenda!!!

  • Vuk

    2. maj 2019 | 14:52

    Nedaj se Kasiljas

  • Miki

    2. maj 2019 | 15:23

    Od čega je dobio srčani jel od hrane, stimulanata, steroida, umora, od čega? jer i mi onda možemo da sprečimo to ako saznamo od čega ga je dobio. imaš bodibildera od 150kg koji ga tek dobiju u 45toj godini i umro od toga. kako ga golman prirodne gradje dobije?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA