Pokazao sam da nisam prevara: Ronaldo sumirao sezonu u Juventusu i otkrio hoće li postati trener

Još samo Liga šampiona sa Starom damom neke od narednih godina i zaokružio je karijeru

  • 4

Fudbaler Juventusa Kristijano Ronaldo smatra da se posle Engleske i Španije dokazao i u Italiji, a sa Juveom je za nešto manje od godinu dana osvojio dva trofeja.

- Prvo što uradim kada dođem u novi klub je da budem ja, ništa drugo. Moja radna etika je uvek ista, morate da budete skromni i svesni da ne znate uvek sve. Ako ste pametni, uhvatićete sitnice na kojima morate da poradite kao sportista. Ja sam se savršeno prilagodio Juventusu. Videli su da nisam prevara od igrača - priča Ronaldo u razgovoru za El Pais.

Portugalac je svoj boravak u Torinu počeo sušnim periodom u kom je nekoliko kola pokušao da postigne gol i sada mu se smeši golgeterski najslabija sezona od 2010.

Njegov tim je stigao do četvrtfinala Lige šampiona gde je ispao od Ajaksa iz Amsterdama, ali je u Italiji odbranio titulu prvaka države i uzeo je Superkup.

Kaže da se u svlačionicama u kojima je bilo pričalo isključivo o fudbalu i nekim normalnim stvarima, a ne isključuje ni mogućnost da posle prebogate karijere bude trener.

- Zašto da ne? - ostavio je otvorenu opciju Ronaldo.

VIDEO - Ronaldo o utakmici sa Srbijom: Osim penala nisu imali ništa!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    3. maj 2019 | 06:44

    Sta si bre dokazao u Italiji?? Za tebe je Messi bog iako i njega ne podnosim.

  • Mane

    3. maj 2019 | 08:06

    U realu si umao vise prostora bojim se da neces uspeti ove god Barca ima sanse da se domogne LS Buffon presao da bi osvojio ls ali nema srece..

  • vk

    3. maj 2019 | 01:13

    Osvoili be to i bes tebe kumara uf to je neka jaka liga

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA