≫ 

Real obara transfer rekord: Pravi nove Galaktikose za 540 miliona evra, a Srbin je glavna meta!

Florentino Perez želi potpuno novu ekipu posle očajne sezone

  • 9

Real Madrid planira da obori rekord u transferima tokom leta. Izgubljena sezona za Kraljevski klub upalila je alarme na Santjago Bernabeu, a povratak Zinedina Zidana na mesto trenera, kao i neverovatna forma Barse, koja je nadomak tripl-krune, naterala je predsednika Florentina Pereza da "odreši kesu".

Njemu to nije problem, što je jasno bilo i kroz istoriju, gde je pravio čuvene "Galaktikose", dovodio Kristijana Ronalda, a sada planira potpunu rekonstrukciju ekipe i faktički stvaranje Galaktikosa 2.

Tu je uključeno šest igrača, a jedan od njih je i Luka Jović, zbog koga je Real glatko odbio Dušana Tadića i ponudu njegovog agenta.

Real planira da za sve njih potroši neverovatnih 540 miliona evra. Biće to potpuno nova ekipa i brutalno jaka. Zidan je predao svoju listu želja, na kojoj su pored Jovića i Pol Pogba, Eden Azar, Kristijan Eriksen i Tanguj Ndombele iz Liona.

Sa Jovićevim agentima su pregovori uveliko u toku i očekuje se realizacija transfera u visini od 60 miliona evra. Prema pisanju Marke, Jović je prioritet broj jedan kada je pozicija napadača u pitanju, jer žele dugogodišnjeg naslednika Karima Benzeme.

Luka Jović; Foto: Tanjug/AP

Najkomplikovaniji transfer biće prelazak Pola Pogbe iz Mančester junajteda, a prema informacijama Crveni đavoli su spremni da ga prodaju za 150 miliona evra.

Pol Pogba i Eden Azar bi mogli da budu saigrači sledeće sezone; Foto: Guliver/Catherine Ivill/Getty Images

Pregovori sa Azarom uveliko su u toku, a Čelsi želi 112 miliona evra. Slična situacija je sa Totenhemom i transferom Kristijana Eriksena, za koga Pevci žele 100 miliona evra, dok Real pokušava da smanji njegovu vrednost na 85 miliona evra.

Kristijan Eriksen; Foto: Tanjug/Ap

Poslednji igrač koga žele je Tanguj Ndombele, za koga Lion traži 80 miliona evra.

Tanguj Ndombele; Foto: Guliver/Alex Grimm/Bongarts/Getty Images

Na to treba dodati i informaciju da je Real već dogovorio transfer štopera Porta Edera Militaa, koji prelazi na Bernabeu za 50 miliona evra, i kada se sve sabere, dolazimo do brojke od 540 miliona evra, koliko se planira na transfere za letnji prelazni rok.

VIDEO: Zašto je Zvezda morala da proda Luku Jovića za "siću", a danas Real i Barsa nude za njega 60 miliona evra?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nscz

    3. maj 2019 | 10:25

    Pogba i SMS su trenutno dve najvece prevare od igraca. Cena napumpana na stotine miliona a ne pruzaju nista na terenu

  • Milan

    3. maj 2019 | 10:19

    Ako Pogba vredi 150 Luka vredi 300milki

  • Sima

    3. maj 2019 | 12:05

    I to je sport? To je berza na kojoj se peru prljave pare.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA