Ajntraht ima Luku Lovića! Bivši as Junajteda tvrdi da je srpski napadač "krađa" veka!

Benfika je morala da proda svog igrača za "siću"

  • 5

Bivši engleski reprezentativac Oven Hargrivs nije mogao da se načudi za koje pare je Ajntraht iz Frankfurta kupio srpskog napadača Luku Jovića.

Jović je još jednom dospeo u centar pažnje akcijom za gol Frankfurta u prvom meču polufinala Lige Evrope kada je bio strelac u 23. minutu za 1:0. Čelsi je do kraja u Nemačkoj izjednačio pogotkom Pedra i bio je bolji tim, ali je trenutak vrhunske koncentracije pomogao Ajntrahtu da očuva nade o finalu LE.

- Jovića cena je još jednom uzletela. U utakmici gde Ajntraht nije bio briljantan, pokazao je da je jedan od najboljih golgetera na svetu, a sa 21 godinom je dao 26 golova za sezonu. Biće stvarno poseban fudbaler - rekao je Hargrivs za BT sport u četvrtak uveče.

- Njegova cena je neverovatna... Svega 7 miliona evra, na ovom tržištu. o je neverovatno, to izgleda kao posao veka i ja sam siguran da će na leto otići za deset puta više novca - istakao je Hargrivs.

Njegov kolega i analitičar Glen Hodl smatra da je gol koji je srpski napadač dao jedan od najboljih postignutih glavom ove sezone.

- Moram da kažem da je njegov gol glavom jedan od najboljih golova glavom u sezoni. Izgleda lako, ali nije. To je bio jedini način na koji je mogao da postigne gol. Uradio je to skoro kao Širer - rekao je Hodl.

Da podsetimo, Bekfika je Jovića prodala Ajntrahtu za samo sedam miliona evra zimus, zbog klauzule u ugovoru.

Jović je prethodno bio pozajmljen igrač na dve godine, ali je u ugovoru o pozajmici stajalo da ga nemački klub može otkupiti po niskoj ceni, a iz njega su već nagovestili da on na leto ide.

VIDEO - Luka Jović posle maestralnih 5 golova u Bundesligi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • E...

    3. maj 2019 | 12:58

    Da je na njegovom mestu bio onaj direk od prvog špica naše reprezentacije, lopta bi završila, u najboljem slučaju, u nogama Kostića. Dečko definitivno ume da se igra fudbala.

  • Najbolji

    3. maj 2019 | 12:47

    Takav gol ili jos bolji dao je Z.Jovicic Barsi na Marakani.

  • nscz

    4. maj 2019 | 06:54

    Nisi ti gledao Saponjica. On je jos bolji. Luka je prevara 🤣🤣🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA