Junajted ga je platio zlatom kad je došao, sada plaća 15 miliona evra da Aleksis Sančez ode iz kluba!

Navijači Mančester junajteda zbog njega verovatno proklinju svoju upravu

  • 3

Kako i ne bi kada su Žoze Murinjo i menadžment Junajteda prošle godine od Aleksisa Sančeza napravili zlatom plaćenog fudbalera koji je opravdao tek koji evro svoje vrednosti.

Zbog toga britanski mediji sada pišu da su Đavoli spremni da plate polovinu njegove godišnje plate kako bi ubedili neki drugi tim da ga kupi ovog leta.

Međutim, u Mančesteru ne bi da ga prodaju nekom od šest najjačih timova Premijer lige, već u inostranstvo. Najbolja šansa za dolazeći prelazni rok je da ipak ode na pozajmicu, da bi pripremili teren za njegov odlazak pre 2022. godine kada mu ističe ugovor.

Sančez je posle trzavica u Arsenalu i odličnih igara u Londonu prešao u Junajted za 34 miliona evra i Henrika Mhitarijana, s tim što su Đavoli Čileancu dali platu od 315 hiljada funti nedeljno (sa bonusima neverovatnih 500.000 sedmično), odnosno 21,5 - 26 miliona funti godišnje (15,1 - 30,3 miliona evra).

Zauzvrat su ove sezone dobili dva gola i četiri asistencije u svim takmičenjima, igrača sa klupe sklonog povredama.

VIDEO - Matić progovorio o cvetu maka koji nije hteo da nosi, a evo šta su mu rekli u Junajtedu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA