≫ 

Siluju nas, a moramo da se pravimo kao da uživamo: Vuletić ogorčen izborom sudije za duel sa Napretkom!

Potpredsednik crno-belih ističe da je izbor sudije Nikolića plod zakulisnih radnji za nanošenje štete Partizanu

  • 52

U Partizanu su ogorčeni pred utakmicu sa Napretkom iz Kruševca (nedelja, 16.00), jer smatraju da je delegiranje arbitra Bojana Nikolića plod zakulisanih radnji, koje za cilj imaju da naštete crno-belima i spreče ih da dodju do poziije koja vodi u evropska takmičenja.

Posle poraza od Radničkog u Nišu, kome je donekle kumovao i pomenuti Nikolić, ne dosudivši ofsajd prilikom gola Petra Grbića, čelnici iz Humske su se obrušili na glavnog arbitra, a tenzije ne jenjavaju otkako su saznali da je isti čovek delegiran i za nedeljni duel sa Napretkom.

Foto: MN Press

Potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić je u svom stilu za Telegraf prokomentarisao činjenicu da će Bojan Nikolić ponovo deliti pravdu, a koga je klub uz Humske nazivao "provalnikom i silovateljem":

- Da parafraziran jednog našeg sportskog novinara: Da, Partizan je zaista silovan ali izgleda da mora da u sebi ćuti i javno govori kako uživa u seksu- slikovito je pojasnio Vuletić, koji je očito cifirao poznatog košarkaškog novinara iz nekih ranijih vremena.

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    3. maj 2019 | 14:34

    За једно 5 година ако останете, исто ћеш причати из друге лиге...

  • Pp

    3. maj 2019 | 14:23

    Vas jedino Zvezda redovno siluje...igrački.

  • Zeljko

    3. maj 2019 | 16:03

    Za lose rezultate Partizana krivi su drzava,predsednik,sudije,FSS,UEFA.Svi oni su se udruzili da uniste Partizan.Nikakve krivice nema u upravi,fudbalerima ili trenerima Partizana.Ovo je prica koju novinar Pantic i deo uprave Partizana ponavlja iz nedelje u nedelju.Po njima da nije te organizovane grupe Partizan bi bio sampion i igrao bi LS ali im oni ne daju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA