≫ 

Ronaldo "poništio" gol karijere Saše Lukića, Torino "ispustio" šampione i mesto za Ligu šampiona (FOTO) (VIDEO)

Ovo je prvi pogodak Lukića u takmičarskom meču posle skoro 4 godine

  • 4

Fudbaleri Juventusa i Torina remizirali su u gradskom derbiju u okviru 35. kola Serije A, uz gol srpskog internacionalca Saše Lukića za goste, ispostavilo se nedovoljnog za pobedu i proboj na mesto koje vodi u Ligu šampiona.

Egal šampionu Italije doneo je Kristijano Ronaldo u 84. minutu, na asistenciju Spinacole, i to je Portugalcu bio 21. ove sezone.

Ekipa Valtera Macarija tako je propustila šansu da na tabeli ispliva iznad Rome i Atalante, preskoči ih pred njihove duele za vikend u žestokoj borbi za poslednje mesto koje garantuje elitni evropski fudbal naredne sezone.

Nakon početne uspavanke, Lukić je u 18. minutu meča odlično reagovao, bio je uporan posle loše izvedenog auta Juventusa, oduzeo je loptu neopreznom Miralemu Pjaniću, "oduvao" ga u duelu, a onda i efektno savladao golmana Ščešnija.

Zanimljivo, ovo je prvi pogodak srpskog internacionalca u jednom takmičarskom meču u poslednje četiri godine. Ronaldo i njegovi saigrači samo su u neverici mogli da isprate slavlje gradskih rivala.

Foto: Tanjug/Ap

Nastavak meča doneo je prilično monoton fudbal, gotovo bez pravih šansi i velikih uzbuđenja, a ona su nastupila tek pošto je Ronaldo matirao golmana "Bikova" glavom, za 1:1, posle čega se "zakuvalo" u zoni ispred gola gostiju.

Sa mnogo više energije napali su igrači Masimilijana Alegrija gradskog rivala, igrači torina su bili prilično limitirani u kreaciji, već su striktno pazili na svoj gol, i odbranili ga, pa će u preostala tri kola tražiti šansu da osvoje četvrto mesto.

Do kraja sezone, Torino igra sa Sasuolom kod kuće, Empolijem na strani i Lacijem na svom terenu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Crna Gora voli Partizan

    3. maj 2019 | 21:16

    E ovaj mali nije mogao da igra u Partizan od Kosovica i Jankovica. Godinama. Sad da vidimo koliko ce Jankovic odigrati utakmica u Italiji.

  • VoleTeLopovi

    3. maj 2019 | 21:52

    Partizanova škola.Panterima za nauk

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA