≫ 

Hoće li Jirgen Klop ispuniti obećanje iz 2015. i otići iz Liverpula da radi u Švajcarsku? (VIDEO)

Nemac je možda zaboravio šta je rekao, ali...

  • 0

Posle ubedljivog poraza Liverpula od Barselone (0:3) u sredu veče, engleski mediji su složni da će Redsi još jednu sezonu završiti bez osvojenog trofeja!

U Premijer ligi zaostaju bod za Mančester Sitijem (dva kola do kraja), dok je tih 3:0 u polufinalu LŠ teško nadoknadivo.

Zato i ne čudi što su tamošnji mediji ''iskopali'' jednu izjavu Jirgena Klopa iz vremena kada je u oktobru 2015. stigao na Enfild.

- Molim vas, samo nam dajte vremena da radimo. Za četiri godine, kada ponovo sednem ovde, mislim da ćemo imati jednu titulu. Ako ne uzmemo, onda ću ići po nju u Švajcarsku - rekao je Klop.

Sada je samo pitanje hoće li Klop ostati i posle leta na Enfildu ili će stvarno promeniti sredinu. Činjenica je da Redsi igraju sjajno pod njegovim vođstvom, ali trofeja nema.

Liverpul u subotu veče u 20.45 gostuje Njukaslu, dok u poslednjem kolu čekaju Vulverhempton. Siti, s druge strane, čeka Lester i gostuje Brajtonu u poslednjem kolu.

>>> Liverpul mora da pobedi na gostovanju Njukaslu (20.45) i potom čeka rezultat Mančester Sitija. Kvota na Crvene je 1,38, a na dvojku, uz bar tri gola ukupno (2&3+) 1,95. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Njukasl - Liverpul.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA