Tri života da radite, ono ne možete da naučite. Milošević komentarisao Jovićev gol Čelsiju i odlazak u Real (VIDEO)

Trener Partizana se dotakao transfera srpskog napadača u Madrid

  • 5

Tokom konferencije za medije pred meč sa Napretkom (nedelja 18.00), trener Partizana Savo Milošević govorio je i o transferu Luke Jovića u Real, ali i njegovom golu protiv Čelsija u četvrtak veče!

Tačnije, Milošević je za taj komentar bio zamoljen od strane medija koji su pohađali pomenutu konferenciju u SC Teleoptik.

- Kao što sam znao da je idealno za njega iz Portugala u Nemačku, isto tako mislim sada da je viši nivo mogao biti Bajern, Barselona ili Real, to je nekako bila moja želja, a verujem da su sva tri kluba bila u opciji. Koliko vidim opredelio se za Real i nije pogrešio. Otvara se pozicija špica i u Realu i u Barseloni i u Bajernu - rekao je Milošević i dodao:

- Svi ti špicevi su vrhunski, ali su i Levandovski, Suarez i Benzema svi 30+ godina, tako da je svuda bilo idealno. Real je verovatno najveći klub na svetu. Uopšte nije lako doći tamo. Klub sa ogromnom tradicijom. Troše ogroman novac i kupuju najbolje. Ući u Real znači da morate da budete na zaista neverovatnom nivou.

O golu koji je Jović dao Čelsiju u Ligi Evrope, Milošević je rekao:

- Kod ovog poslednjeg gola nije toliko ni bitna razdaljina. Postizao sam ih ja i sa veće razdaljine, ali na onaj centaršut, sa poludistance, Kostić nije praktično došao ni do ivice šesnaesterca došao, centrirao je iz neke polu-zone sa 25 metara. Na onakav centaršut, ono je jedina moguća solucija i ugao iz kog neko može da postigne gol. I to je morala da bude vrhunska tehnika glavom da bi lopta išla onom brzinom, a da golman ne stigne. To ne može da se nauči, bilo kakvim radom, tri života da radite ono ne možete da naučite.

Video Miloševićevog izlaganja možete pogledati na početku teksta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    4. maj 2019 | 14:21

    То и ја рекох, да је мало голгетера који могу дати онакав гол. Кажем ја да гробари пуно тога могу научити од мене...лепо је Саво што си парафразирао оно што рекох тада, а ти три дана касније😂😂добро, никад није касно..

  • Ja...RS

    4. maj 2019 | 15:53

    I Savo je u svoje vrijeme busio protivnike narocito sam ga cijenio zbog "otpadaka" koje je redovno realizovao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA