Barsa pala u Vigu, Dembele se povredio u 25 sekundi utakmice!

Barselona sa mešovitim timom poražena od Selte

  • 1

Fudbaleri Selte iz Viga pobedili su Barselonu sa 2:0 u 36. kolu Primere ili La Lige. Meč za Katalonce nema neki značaj jer su već šampioni Španije., ali je ovaj duel obeležila povreda važnog igrača Barse Dembelea. Inače, u timu nije bilo Mesija koji je odmrao za revanš polufinala Lige šampiona.

Sa druge strane za Seltu znači jer ona beži iz zone za ispadanje.

Već u 25. sekundi utakmice povredio se krilni napadač katalonskog kluba Usman Dembele, koji bi zbog ovoga mogao da propusti nekoliko mečeva, među kojima je i revanš polufinala sa Liverpulom u utorak (21.00).

Dembele je doživeo povredu zadnje lože već u prvom napadu svog tima, a ništa se nije promenilo ni nakon intervencije medicinskog osoblja, pa ga je ubrzo na terenu zamenio mladi Aleks Koljado.

Dembeleu je ovo četvrti put da doživljava povredu mišića od dolaska u Barselonu na leto 2017. godine. Odmah po izlasku na teren Dembele je stavio led na povređenu nogu, kako bi se odmah uticalo na povređeni mišić.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa

    4. maj 2019 | 23:49

    Ovo onaj od 100 miliona sto ne zna lopte sutnuti protiv Liverpuala

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA