≫ 

Dao gol, posle pet minuta zaboravio da ga je dao?! Strašan sudar glavama "izbrisao" memoriju igraču Majnca (VIDEO)

Posle neka neko kaže da fudbal nije opasan sport

  • 3

Fudbaleri Red Bula i Majnca u petak su odigrali vrlo intersantnu utakmicu završenu remijem 3:3, a jedan od strelaca za gostujuću ekipu bio je i Austrijanac Karim Onisivo, za 2:1 u 43. minutu. 

Uprkos golu, Onisiva je trener Majnca Ralf Ragnik na poluvremenu ostavio u svlačionici, a imao je dobar razlog za takvu odluku.

Naime, iskusni Ragnik primetio je u pauzi da nešto nije u redu sa njegovim igračem, i nije bio jedini, a pravi šok je usledio kada je Onisivo priznao da se ne seća gola koji je postigao samo nekoliko minuta ranije?!

- Na poluvremenu se nije sećao gola koji je dao malo pre toga - rekao je posle meča sportski direktor Majnca Ruven Šreder, pojasnivši nimalo prijatnu situaciju za napadača, prenose strani mediji.

Nema nikakve misterije u celoj priči, Onisivo je pet minuta pre gola dobio jak udarac u predelu lica posle kog je završio na zemlji, a pridigao se tek posle ukazane pomoći. Ipak, nastavio je da igra uz "zeleno svetlo" od  lekarske ekipe no očito mu je sudar privremeno poremetio stanje sa memorijom, što uopšte nije neuobičajena pojava.

Koliko je to bio jak udarac svedoči upravo ono što mu se desilo nedugo potom: samo pet minuta kasnije postigao je gol, a zaboravio je na taj detalj koji minut posle.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA