≫ 

Novi superligaški haos u režiji sudija: Igrači Bačke jurili pomoćnika, ovaj spas našao tek kod obezbeđenja (VIDEO)

Vrlo ružne scene iz Bačke posle jedne konfuzne odluke arbitara

  • 8

Sudije su, kao i u meču Partizana i Napretka, propisno naljutile jednu stranu i u duelu od velikog značaja za opstanak između Bačke i Rada. 

Gosti su pobedili 2:1, preskočili direktnog rivala na tabeli, a domaćini upiru prstom na pomoćnog sudiju Dejana Petrovića i glavnog Iliju Brdara, kao režisere takvog ishoda meča.

Naime, pri rezultatu 2:1, Bačka je postigla gol, ali je on poništen, i to tek pošto su fudbaleri Rada izvršili pritisak na pomoćnika Petrovića, a Brdar, posle konsultacija sa kolegom, dodelio loptu Beograđanima, jer je, kako je procenjeno, gol postignut iz ofsajda.

Sa snimka Superlige teško je proceniti da li se igrač Bačke nalazio u nedozvoljenoj poziciji pošto mu je lopta, odbivši se od glave njegovog saigrača, stigla u posed, a on je poslao u mrežu. Kako bilo, odluka Brdara potpuno je izbacila iz takta igrače domaćeg tima, koji su već proslavili pogodak - toliko da su svi kao jedan sa svoje polovine u stampedu jurnuli ka pomoćniku!

U nimalo prijatnoj situaciji našao se Petrović, sa svih strana okružen razjarenim igračima Bačke, ali i navijačima koji su mu "bili za vratom" iza ograde, spremni da je preskoče. Povlačio se pomoćnik, najjače je na njega kidisao golman Bačke koga su u jednom momentu držala dvojica saigrača da ne bi i fizički nasrnuo na sudiju.

Situacija se nekako primirila, obezbeđenje je sačuvalo Petrovića, koji je imao sreće što je završio utakmicu u "jednom komadu".

>>> Dve pobede dele Mančester Siti od nove titule u Premijer lige. Prvu mora da ostvari večeras od 21.00 protiv Lestera. Kvota na čistog keca je 1,18, a na pobedu bez primljenog gola (Sigurna pobeda) 2,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Siti - Lester.

Na 03:17 minutu snimka je sporan gol, odmah posle i navala jednog, pa drugog tima na pomoćnog sudiju.

VIDEO: Fudbaleri Čukaričkog kidišu na sudiju u tunelu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stefan

    6. maj 2019 | 07:18

    Čist gol je poništen, dalja dva defanzivna igrača Rada su bila bliža golu i kad se lopta odbila od glave igrača Bačke i kad je strelac gola primio tu loptu. Nema govora o ofsajdu.

  • Milan

    6. maj 2019 | 08:48

    Svi nameštaju sem Zvezde.samo tad se ćuti i niko nesme ništa da kaže

  • Kinez

    6. maj 2019 | 08:07

    Nazalost skoro sve sudije su se umazale do brade...cast izuzetcima...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA