Golman Rendžersa divljački šutnuo protivnika, pa pao i glumio nevinašce: Ostavio tim na cedilu pred derbi sa Seltikom! (VIDEO)

Golman Rendžersa izdivljao na sekund protiv Hibernijana

  • 1

Alan Mekgregor, čuvar mreže Glazgov Rendžersa imao je trenutak "ludila" jer je na utakmici protiv Hibernijana udario protivničkog igrača Marka Meknaltija karate udarcem.

On je to učinio prilikom ispucavanja lopte, kada je naprasno odlučio da ne bi bilo loše da šutne MekNaltija, ali je i glavni sudija odlučio da ne bi bilo loše da mu pokaže crveni karton.

Posle pokušaja udarca otvorenim đonom je pao na zemlju, ali njegov nesportski potez nije promakao arbitrima, pa će Mekgregor propustiti škotski derbi protiv Seltika.

MekNalti je za to vreme nastavio da trči ka polovini terena kao da se ništa nije dogodilo. Pošto je Rendžers u tom trenutku već iskoristio sve tri izmene, na gol je stao vezista Ros Mekrori, pa je glupost Mekgregora poprimila još veću razmeru.

Srećom po tim iz Glazgova, Mekrori je dobro obavio posao i na golu i sačuvao je mrežu. Menadžer Rendžersa Stiven Džerard rekao je da je teško reći bilo šta u odbranu svog igrača, a još je teže braniti Mekgregora kome ovo nije bio prvi ispad u sezoni.

U februaru je udario Aberdinovog Luisa Fergusona i zbog toga zaradio dva meča suspenzije.

VIDEO - Da li je Matić opravdano tražio najstrožu kaznu protiv Zvezde?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ΓΑΥΡΟΙ ΜΟΥΝΙΑ

    6. maj 2019 | 14:25

    Mora da je i ovom žena neka poput snežane borjan, i sigurno on ima nekog Tumbakovića koji ga zamenjuje dok on juri loptu pa ovako demonstrira frustracije hahahaha...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA