≫ 

Problem za Partizan pred najvažnije utakmice: Tošić opet povređen, čeka se mišljenje lekara!

Fudbaler je već kuburio sa istom povredom odmah posle povratka u Humsku, a zaradio ju je takođe protiv Kruševljana u septembru 2017. godine

  • 6

Želeo je trener Partizana Savo Milošević da odmori Zorana Tošića u minuloj utakmici sa Napretkom (2:1), ne bi li ga sačuvao za predstojeće mečeve, kako u plej-ofu Superlige (Vojvodina - 11. maj), tako i u polufinalu Kupa Srbije sa Radničkim, koji crno-bele očekuje naredne srede u Nišu (15. maj).

Ipak, muka posle prvih 45 minuta sa Kruševljanima (čitaj: negativan rezultat) su naterali struku da ipak posegne za iskusnim vezistom, ali se nije dobro završilo. Posle samo 20 minuta, Tošić je povredio mišić lista i morao je da napusti teren.

U toku današnjeg dana iskusni fudbaler će biti podvrgnut snimanju magnetnom rezonancom, posle čega će biti jasnije da li se radi o lakšoj ili težoj povredi.

Oporavio se za derbi, ali je sad ponovo na poštedi zbog povrede lista Foto: Nikola Tomić

- Radi se, u svakom slučaju, o novoj povredi, Tošić je osetio bol u listu i zato je odmah zamanjen. Nadamo se da nije ništa strašno, ali je svakako nešto novo, jer nije imao problema sa povredom nalik toj do sada. Videćemo posle snimanja o čemu se tačno radi i imati preciznije informacije – rekao je trener Savo Milošević.

Ipak, nije prvi put od povratka u Partizan da je Tošića zadesila povreda lista. Isto se dogodilo i u septembru 2017. godine i to, verovali ili ne, takođe u utakmici sa Napretkom.

Fudbaler je tada povredio mišić lista leve noge, zbog čega je odsustvovao mesec dana i propustio početak takmičenja u grupnoj fazi Lige Evrope, kao i mečeve za reprezentaciju Srbije, čiji je tada bio deo.

U Humskoj se nadaju da ovoga puta nije tako ozbiljno i da će Tošić biti spreman do naredne srede i revanša u Kupu Srbije.

VIDEO: Slobodna bacanja od 200 evra: Ožegović vs Bambi Tošić

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Valjak

    6. maj 2019 | 14:04

    VISE POVREDJEN NEGO STO IGRA. ISTA VAJDA KO OD ILICA.

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    6. maj 2019 | 13:54

    Имају добру замену Илић је у најбољим годинама...

  • Putin R.S

    6. maj 2019 | 14:36

    Kako da igra kada mu se nista ne placa, kako da mu plate kada nista ne zna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA