Spremamo nešto posebno za proslavu titule, hoćemo da iznenadimo navijače: Vujadin Savić pozvao na Zvezdin šou za dve nedelje

Šta se sprema na Marakani 19. maja?

  • 14
Vujadin Savić Foto: Marko Jovanović

Kapiten fudbalera Crvene zvezde Vujadin Savić srećan je zbog odbranjene titule prvaka i zbog činjenice da će njegov klub ubrzo prišiti treću zvezdicu na svoj grb kao oznaku tridesete titule u klupskoj istoriji.

Fudbalski savez Srbije zvanično za sada priznaje 29 titula klubuiz Ljutice Bogdana, ali postoji mogućnost da se to promeni do leta, ako se crveno-belima prizna titula iz 1946. godine.

Ova najnovija je odlučena u meču protiv Mladosti iz Lučana koju je Zvezda na svom terenu dobila sa 1:0 golom Milana Pavkova u 82. minutu. Na toj utakmici se pojavio i Nemanja Radonjić, nekadašnji prvotimac novog-starog šampiona Srbije.

- Mnogo nam je značilo što je i Radonjić došao da nas podrži. Čim smo ga videli u svlačionici doneo nam je pozitivnu energiju i mnogo nam je drago što je bio tu -  rekao je za klupski sajt Vujadin Savić.

Ceremonija dodele pehara namenjenog prvaku države održaće se u poslednjem kolu Superlige, 19. maja, na stadionu "Rajko Mitić", a Savić obećava nešto posebno.

- Spremamo mi igrači nešto posebno za taj dan. Ne želim još da otkrivam šta, nadam se da ćemo uspeti da iznenadimo naše navijače. Verujem da će ispuniti tribine protiv Napretka, kao što su prošle godine uradili protiv Voždovca na proslavi, ako ne i više. Mislim da smo zaslužili pune tribine kako bismo svi zajedno proslavili jubilarnu 30. titulu i 30. rođendan Delija - ostaje misteriozan "Giška".

Protiv Mladosti je overena titula, ali isti rival čeka Zvezdu i u revanšu polufinala Kupa Srbije. Beograđani putuju u Lučane gde će braniti 4:1 sa svog stadiona.

VIDEO - Vujadin Savić vodi navijanje na klupi Zvezde

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    6. maj 2019 | 14:49

    Три звездице нама се пишу, док гробари тужно уздишу. Име, бренд, традиција...

  • PEXON

    6. maj 2019 | 16:10

    Dolazim. Nadam se i vi Delije

  • IvanTs

    6. maj 2019 | 15:37

    Da zrtvujemo opet autobus bogovima kao prosle godine :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA