≫ 

Između Zvezde i mene novac nikad neće biti prepreka: Pankov otkrio da li je spreman je za transfer života u voljeni klub

"Zvezda je moja prva, jedina i najveća ljubav od malena. Svi znaju da navijam za Zvezdu i koliki sam zvezdaš. To nikada nisam krio", kaže defanzivac Radničkog i kao da nagoveštava povoljan epilog pregovora sa crveno-belima

  • 15

Radovan Pankov i Zvezda - dogovor je, izgleda, blizu!

Makar se to da zaključiti na osnovu poslednjih dešavanja na relaciji defanzivca niškog Radničkog i uprave crveno-belih, koji su se u ponedeljak sastali, razgovarali, i rastali se, kako stvari stoje do sledećeg viđenja - kada bi i trebalo da se utanači saradnja.

Trenutni "kamen spoticanja" dogovoru dve strane su, kako smo već pisali, zahtevi Pankova o plati, navodno je reč o sumi od 15.000 evra mesečno za ugovor, što je neprihvatljiva stavka za Zvezdu, jer u Zvezdi važi princip da igrač koji dolazi iz Superlige ne može da ima više od 10.000 evra mesečno.

Pankov, prema našim saznanjima, nije prihvatio inicijalnu ponudu, koja je manja od gore pomenute.

Foto: MN Press

- Ništa nisam odbio - kategorički, ipak, u izjavi za Telegraf, kaže pouzdani štoper Lalatovićevog tima, i kao da nagoveštava povoljan epilog pregovora sa Zvezdom.

- Zvezda je moja prva, jedina i najveća ljubav od malena. Svi znaju da navijam za Zvezdu i koliki sam Zvezdaš. To nikada nisam krio.

Jedno je sigurno: novac, kaže, neće predstavljati prepreku da ostvari davnašnji san.

- Između mene i Zvezde novac nikad nece biti prepreka. Daće Bog da dočekam dan kada ću obući dres Zvezde i istrčati pred najbolje navijače na svetu - iz svake reči Pankova se oseća naboj i jaka želja da uskoro obuče najdraži dres.

Za sada, to je sve što ima da kaže na temu pregovora sa Zvezdom. Uspeh sa Radničkim mu je, priznaje, sada prioritet. Valja se pripremiti za revanš polufinala Kupa sa Partizanom.

- Ostalo je još dve nedelje do kraja prvenstva i želeo bih da budem korektan prema klubu za koji igram i sa kojim proživljavam fenomenalne trenutke i uspehe. O potencijalnom transferu ću govoriti kad bude završeno prvenstvo i finale Kupa.

Liverpul ima minus 3 iz prvog meča, ne može da računa na Firmina, Salaha i Keitu, a u goste mu večeras dolazi strašna Barselona u revanšu polufinala Lige šampiona. Kvota na keca je 2,60, a na dvojku 2,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Liverpul - Barselona.

VIDEO: Evrogol Pavkova: Primio na grudi, pa bez spuštanja levicom pod prečku!

(M. Bogovac)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • asdf

    7. maj 2019 | 10:03

    decko nikad nije krio da je cigan,dok je bio kapiten Vose imao ozbiljne probleme sa firmasima zbog toga,a pare njemu sigurno nisu problem i da ne igra fudbal. Tako da su ovo gluposti,prelazi u Zvezdu lagano.

  • Stojan Minic

    7. maj 2019 | 08:51

    Ostvarićes ti tvoi san ,i sigurno ces igrati u Crvenoi Zvezdi !Zato jer ti imaš dara od Gospoda Boga !Samo regai kockice mudro i ja ti želim SEECU U ŽIVOTU !

  • F89

    7. maj 2019 | 10:46

    Fuj!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA