≫ 

Bata Mirković je oterao Ožegovića da bi doveo Albanca u Partizan: Žestoke reči Željka Pantića na račun igrača iz Crne Gore (VIDEO)

Pantić tvrdi kako je od uprave crno-belih tražio da klub ne bude razvojna stanica za igrače iz Crne Gore

  • 38

Željko Pantić, novinar Partizana, u svojoj novoj esmiji izneo je niz optužbi na račun nekadašnjeg trenera crno-belih Zorana Mirkovića, a sve kao reakcija na nedavni intervju Ljubiše Tumbakovića.

Tumbaković, koji trenutno obavlja funkciju selektora reprezentacije Crne Gore, nedavno je rekao da je Partizan mrtav i da čak i on ima nekog udela u tome.

A Pantić je Tumbakovićev napad na sadašnju upravu objasnio kroz rad Bate Mirkovića i dovođenje crnogorskih igrača.

Ožegović u dresu Partizana Foto: Marko Jovanović

- U neki vid sukoba sa Mirkovićem ušao sam posle utakmice u Kuli protiv Spartaka zbog legendarnog Kiće Kosovića i tog moranja da igra, bez obzira na nivo forme i štetnost po tim koju ima. Tada sam na jednom salašu rekao upravi Partizana da mi ne smemo da budemo razvojni tim reprezentacije Crne Gore.

- Tu tada nisam mislio na Aleksandra Šćekića i Marka Jankovića koji je bio nosilac ekipe. U toj fazi prelaznog roka, Bata je došao mesec dana pre njegovog kraja, on je rekao da se Ožegović otera iz Partizana i dao bizaran predlog da dovedemo Albanca koji igra za crnogorsku reprezentaciju Fatosa Bećiraja - rekao je Pantić i dodao:

- Tražio je da se Kići Kosoviću produži ugovor. Tačno se vidi putanja. Zamislite da Partizan otera Ožegovića i dovede Albanca koji jedva govori srpski, koji nije kvalitet, koji mora da bude Ronaldo u ovim zatrovanim odnosima Srba i Albanaca da bi bio predstavljen kao pogodak. Ili je priča bila da se napadne ova uprava kada on ne postigne tri gola na prvoj utakmici pa počnu sa tribina da ga vređaju.

Video možete pogledati ispod:

VIDEO: Saša Ćurčić: Batu Mirkovića i Savu Miloševića niko ne može da potroši

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mima

    7. maj 2019 | 07:49

    Panticu sramoto partizana

  • Burek novinar sa zvezdinog severa

    7. maj 2019 | 06:32

    Gledao sam ceo Vesnik, izgleda da svi misle lose Partizanu sem tog cuvenog trija, Vucela, Vazura Vuleta.

  • ja

    6. maj 2019 | 22:54

    kakav je ovo lik boze budala teska zadojen je sa trio VVV koji unistavaju nas klub.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA