Klopov najluđi potez u karijeri: Debitant napada Barsu u revanšu, supertalentovani tinejdžer poslednja nada Liverpula! (VIDEO)

Mnogo problema ima trener Redsa, Van Dajk i Čembrlen trenirali su odvojeno od ekipe

  • 1

Pred Liverpulom je možda i najvažniji mesec u poslednjih 20 i više godina, a u njega ulaze sa ogromnim kadrovskim problemima. Osim prve zvezde tima Mohameda Salaha, kao i napadača Roberta Firmina, pod znakom pitanja je i stub odbrane Virdžil van Dajk.

Svoje prvo ''finale'' igrači Liverpula odigraće u utorak protiv Barselone u revanš meču polufinala Lige Šampiona. Nakon toga očekuje ih i drugo, možda za njih iznačajnije ''finale'', ono u domaćem šampionatu. Poslednje kolo, u kome, na njihovu žalost, ništa više ne zavisi od njih, igraće se 12. maja.

Van Dajk i Mesi, Liga šampiona, Liverpul Barselona Foto: AP/Tanjug

U duel protiv Barselone sigurno ulaze oslabjeni za neke od najboljih igrača, Mohameda Salaha, Roberta Firmina, Nabia Keite a po onome što se moglo videti na poslednjem treningu Redsa, upitni su i Virdžin Van Dajk i Aleks Okslejd Čembrlen.

Njih dvojica su poslednji trening radili odvojeno od ekipe što dovodi do sumnje o potpunoj spremnost pomenutog dvojca.

Tačni razozi zašto su njih dvojica trenirala odvojeno od ostatka ekipe nisu poznati. Eventualni i njihov izostanak bio bi ogroman udarac za ekipu Jirgena Klopa.

U utakmici na kojoj se očekuje da engleska ekipa napada, uloga najboljeg igrača Premijer lige, Van Dajka, takođe može da dođe do izražaja, pogotovo u prekidima.

Što se tiče Okslejd Čembrlena, on se nedavno oporavio i vratio na teren posle teške povrede kolena koja ga je odvojila od terena gotovo godinu dana.

Van Dajk i Mesi, Liga šampiona, Liverpul Barselona Foto: AP/Tanjug

Možda je to i određeno taktiziranje Nemca, koji najavljuje i debi nove zvezde Liverpula, supertalentovanog tinejdžera Rajana Brustera, koji je jedna od poslednjih nada Klopa i navijača Liverpula u revanšu protiv Barse.

Ipak, prema izveštajima sa Ostrva, najverovatnije će napadački trio biti Šaćiri, Mane, Origi, dok bi Bruster mogao šansu da čeka sa klupe.

- Da, spreman je. Postoji velika šansa, ma gotovo sigurno će zaigrati - rekao je Jirgen Klop, kada su ga pitali je li Bruster taj koji bi mogao da zameni Salaha i Firmina.

Pogledajte neke od poteza Brustera:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA