Real daje astronomskih 280 miliona evra za Kilijana Embapea!

Madriđani nameravaju da dodatno pomere granice "fudbalskog ludila"

  • 15

Dve godine nakon što je to uradio Pari Sen Žermen kada je iskeširao neverovatna 222 miliona evra za Brazilca Nejmara, pa onda i 180 za Kilijana Embapea, Real Madrid će verovatno postaviti novi rekord!

Čak je i akter isti - Embape. Kraljevski klub sprema astronomskih 280,5 miliona evra za Francuza koji je u prethodne dve sezone potvrdio kvalitet zbog kog su ga Sveci doveli.

Frans fudbal piše da će to biti jedna od tri transfer bombe koje "beli" planiraju. Druga je Eden Azar iz Čelsija, a treća Pol Pogba, s tim što bi tim bio kreiran sa Embapeom kao centralnom figurom.

Real navodno planira da zameni Gareta Bejla, Džejmsa Rodrigeza, Iska i Karima Benzemu kako bi postava Zinedina Zidana bila mnogo jača za narednu sezonu.

Ebmape je ove sezone dao 30 golova u Ligi 1 i izjednačio se sa Tijerijem Anrijem kao Francuz koji je dao najviše golova u sezoni u francuskom prvenstvu. I to sa samo 20 godina.

Azar će biti lakša kupovina za Real koji planira da potroši oko 115 miliona evra, ali i Pogba koji već neko vreme "flertuje" sa Realom jer je u Mančesteru očito nezadovoljan.

Da podsetimo, španski AS je nedavno javio da je Real već dogovorio šestogodišnji ugovor sa Lukom Jovićem i transfer vredan 60 miliona evra.

VIDEO - Joveljić poručuje: Tandem sa Jovićem u Realu? Zašto da ne!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Urke

    7. maj 2019 | 22:11

    Koliko goveda može da se kupi za ovu lovu ...

  • Neko

    7. maj 2019 | 20:50

    I onda su PSG I SITY vestacki klubovi

  • nscz

    7. maj 2019 | 20:22

    Pa kad vec forsirate Kezmanovu pricu da onaj njegov SMS vredi 150 miliona onda za Mbapea ni 550 nije mnogo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA