≫ 

Mohamed Salah je prorok? Duksericom najavio šta će biti u revanšu polufinala (FOTO)

Egipćanin nije mogao na terenu da pomogne svojim saigračima, ali im je doneo sreću

  • 0

Salah je zbog potresa mozga iz meča sa Njukaslom i sudara sa golmanom Martinom Dubravkom izostao sa trave Enfilda u utorak uveče, ali je nosio duks sa natpisom "Nikad se ne predaj".

Sada to Skauzeri vide kao "proročanstvo", kao da je Mo Salah znao šta će se dešavati u 90 minuta na stadionu Liverpula.

Istini za volju, u revanšu polufinala Lige šampiona između Liverpula i Barse ništa ne bi pomoglo da Redsi nisu od prvog minuta krenuli da kidišu i "grizu kao ludi".

Već u sedmom minutu je Origi bio na pravom mestu i pogodio je za 1:0, da bi Vajnaldum u 54. i 56. pa ponovo Origi u 79. šokirali fudbalsku Evropu. Liverpul je sa 4:0 nadoknadio 0:3 sa stadiona Kamp Nou i velikim preokretom prošao u finale Lige šampiona.

I pored poraza od 0:1 kod kuće, Totenhem se nije predao, i planira da vačeras napadne Ajaks u Amsterdamu, a u tome će mu pomoći Son koji se vraća u tim. Čeka nas još jedno zanimljivo veče u Ligi šampiona, kvota na keca je 2,25, na iks 3,45, a pobeda Totenhema nosi kvotu 3,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Ajaks - Totenhem.

Kvota da će Dušan Tadić večeras u Amsterdamu biti prvi strelac je 7,00, a da će reprezentativac Srbije zatresti mrežu, nebitno kad, je 2,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za specijalne igre na Ligu šampiona.

VIDEO - Gori Marakana! Delije grmele posla gola Pavkova

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA