≫ 

Morbidna poruka za "pokislog" Mesija: Navijači Argentinca predstavili kao kozu odrane kože (FOTO)

Nema baš mnogo ljubavi za Argentinca posle teškog poraza Barselone

  • 2

Fudbalsko pamćenje je kratko, a kada je igrač veličina kakva je Lionel Mesi, onda nema nikakvog praštanja. Tako se Mesi našao na udaru hiljada navijača Barselone posle revanša polufinala Lige šampiona koji je Blaugrana izgubila na Enfildu od Liverpula sa 4:0.

Tako je prokockala i prednost stvorenu na Kamp Nou (0:3), pa Mesiju nije pomoglo ni što je učestvovao u svih osam prilika za svoj tim sa pet šuteva i tri dobra dodavanja.

Ostaje zapisano da u eliminacionoj fazi LŠ nije dao gol u gostima od aprila 2013. zbog čega je na udaru uprkos tome što je pre samo nedelju dana spakovao dva komada iza leđa Alisona.

Neki se šale, ali je bilo i onih koji su objavljivali morbidne poruke na društvenim mrežama, poput ove gde je odrana koža sa jagnjeta, pa ono predstavljeno kao Mesi na Enfildu u utorak uveče.

To je ironija na tvrdnju da je Mesi najbolji fudbaler svih vremena (greatest of all time, GOAT, što na engleskom znači koza), ali se čini da su ovog puta navijači malo preterali.

Bilo je međutim i onih vedrijih šala na račun argentinskog asa.

VIDEO - Rođen je bez nogu, ali je sa Mesijem odigrao partiju fudbala na svoj način

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA