Barsa zakazala hitnu sednicu, već je poznat naslednik Valverdea posle debakla na Enfildu!

Posle ispadanja u polufinalu LŠ, nema šanse da Valverde ostane na klupi Barselone

  • 10

Dan posle teškog poraza i ispadanja od Liverpula u polufinalu Lige šampiona, čelnici Barselone sazvali su hitnu sednicu na Nou Kampu kako bi rešili goruća pitanja!

A svakako najvažnije pitanje je promena trenera, pošto su Ernestu Valverdeu dani odbrojani.

Upravo to, prema navodima španskih medija, će mu biti predočeno na tom sastanu, odnosno da će po okončanju sezone moći da traži novi posao.

- Kako će da utiče poraz na Enfildu na moju budućnost? Ne znam, istina je da nemam vremena da razmišljam o toliko stvari. Ipak, trener mora da preuzme odgovornost - rekao je Valverde za špansku televiziju Movistar, odmah posle meča.

Dušan Tadić Trener Ajaksa je prvi pik Barse Foto. Guliver/Dean Mouhtaropoulos/Getty Images

Njegov bi mogao da uzme Erik ten Hag, aktuelni trener Ajaksa, koji je prvi pik uprave Barse. Iz više razloga - prvi, već dvojica njegovih igrača ( DE Jong i De Liht) stižu na Nou Kamp, kao i način igre koji preferira i koji i te kako odgovara Barsinom stilu.

Kopljanike, inače, u sredu veče (21.00) očekuje revanš meč polufinala LŠ protiv Totenhema i kod kuće brane onih 1:0 iz Londona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zvrk

    8. maj 2019 | 19:49

    Namestwno ,ovo je maestaljka veka...gle cuda bas 4 komada dadose a ovi nijedan....Namesteno je tako sto pojesinci nisu radili na terenu sto inace rade i to je to...

  • CH

    8. maj 2019 | 18:46

    Dve greske i cao.Tako se to radi.A ne ovi nasi u zvezdi i partizanu zajahali i nemaju nameru da odu a i niko ih ne tera!!!!PRIVATIZACIJA srpskog fudbala odmah.

  • mare

    9. maj 2019 | 06:19

    Ljudi covek zasluzio smenu... Messi ih vuce i vadi cele sezone. Bez njega osrednji tim. Ne bi bili ni u LS. Gledao sam svaku utakmicu , i znam o cemu pricam. Najveci sam navijac Barse. Nije dovoljno da samo trener ode vec i neki prvotimci. Totalno letargicna igra tima koji cele sezone dobija vazne utakmice. Onaj zadnji gol mng mirise na namestaljku da budem iskren. Prosto mi je neverovatno da ih onako klinac nasamari xD Ali svaka cast Redsima! Zasluzili su prolaz. Klop je legenda od trenera

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA