Svakom timu je potrebna sveža krv: Mrkela govorio o prelaznom roku koji očekuje Zvezdu!

Sportski direktor crveno-belih nije želeo o imenima, ali...

  • 0

Šampionska titula je osvojena, finale Kupa je nadomak ruke, ali navijače Crvene zvezde verovatno najviše interesuje kakav će igrački kadar kluba biti na početku sledeće sezone.

Jer, ove su ''posetom'' pokazali da ih igranje Zvezde u Evropi mnogo više interesuje (ako ne i jedino) od domaćeg takmičenja, tako da s nestrpljenjem čekaju prelazni rok.

A o njemu i te kako razmišljaju na Marakani, barem po rečima sportskog direktora Mitra Mrkele.

- Ponosan sam na ovo što smo ostvarili, jer temeljno radimo već dve godine. Sa druge strane potpuno sam svestan da u Crvenoj zvezdi ne možete da živite od trofeja koje ste osvojili. Zato već polako moramo da se pripremamo za sledeću sezonu i osvajanje novih trofeja. Svi treba da budu svesni da bez kontinuiteta u radu nema rezultata - rekao je Mrkela i dodao:

Vladan Milojević, Mitar Mrkela Mrkela u društvu Vladana MIlojevića Foto: Crvenazvedafk.com

- Crvena zvezda traži rezultate i stalne pobede. Veoma nam je važno što smo sačuvali deo tima koji je učestvovao u pobedama i dobrim rezultatima. Svakom timu je potrebna sveža krv. Neće se dovoditi igrači neplanirano, već će pojačanja doći u skladu sa potrebama ekipe. Sasvim sam zadovoljan onim što u ovom trenutku imamo i ako bismo ostali na ovom bio bih prezadovoljan.

Podsetimo, Zvezda uveliko traži štopera vezistu i napadača stranca, a prvi pik je Iranac Mehdi Taremi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA