Odmah sam čuo da mi je nogla pukla kao grana: Mladi reprezentativac Srbije u petak ide na operaciju, sledi duga pauza!

Stevanović verovatno propušta i veliki deo prvog dela naredne sezone

  • 0
Miladin Stevanović Stevanović mora na operaciju u Italiju Foto: Marko Jovanovic

Sve je spremno za operaciju Miladina Stevanovića! Mladi reprezentativac Srbije i član Čukaričkog nedavno je doživeo tešku povredu na meču protiv Napretka i u petak bi trebalo da bude podvrgnut hirurškoj intervenciji i Italiji!

Stevanović je pokidao prednje ukrštene ligamente i sledi mu duga pauza, ali ono što najviše boli verovatno je preskakanje EP za mlade koje Orlove očekuje u junu.

- Jeste loš trenutak, ali kad je dobar trenutak za povredu? Moglo je da se dogodi, na primer, da se prodam, pa da se povredim, isto bi bio loš trenutak. Biće sve kako treba, ima mnogo lošijih stvari koje mogu da se dese od ove  - rekao je Stevanović i dodao:

Miladin Stevanović Stevanović u dresu Čuke Foto: Marko Jovanovic

- Bila je to jedna naizgled bezazlena situacija. Nisam video igrača iza mene, obratio sam pažnju samo na onog koji je bio ispred, u jednom trenutku neko od saigrača je doviknuo „leđa“ i tada sam se zagradio, da bi lopta otišla u gol-aut. Međutim, protivnički igrač je svom snagom naleteo na mene, udario me u desnu plećku, a moja noga je u tom trenutku bila „zabodena u zemlju“. Odmah sam čuo kao da je pukla grana, bio sam svestan da je ozbiljna povreda.

Priznao je Stevanović da su ga iz Kruševca zvali nedugo zatim.

- Zvali su me iz Kruševca, između ostalog čuo sam se i sa Andrejom Ilićem, koji je bio u tom duelu sa mnom. On je igrao u Partizanu sa mojim bratom Svetom Markovićem, izvinio se, pitao šta se dešava, kako sam... Lepo od njega. Čuo sam se i sa bivšim saigračima Petrovićem, Ostojićem, svi su ispali korektni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA