≫ 

Plače Tadić, plače Poketino: Ovako je poslednji zvižduk u Amsterdamu probudio lavinu čistih fudbalskih emocija (VIDEO)

Jedan od najneverovatnijih preokreta ove sezone servirali su fudbaleri totenhema u duelu sa Kopljanicima

  • 15
Poketinjo, Dusan Tadic Foto: Tanjug/AP, Twitter/@Metro_Sport

Fudbaleri Ajaksa i pored prednosti iz prvog meča od 1:0, i pored vođstva od 2:0 u revanšu, nisu uspeli da uđu u veliko finale Lige šampiona pošto su ispustili prednost i izgubili od Totenhema sa 3:2, i to u poslednjim sekundama susreta. 

Snove najvećeg iznenađenja ovogodišnje Lige šampiona raspršio je het-trikom Lukas Moura. Potpuna neverica na stadionu Amsterdan Arena zavladala je posle gola Brazilca u poslednjoj sekundi, a erupcija čistih fudbalskih emocija viđena je po poslednjem sudijskom zvižduku.

Sa jedne strane, fudbaleri Ajaksa popadali su po terenu, srpski interncionalac Dušan Tadić nije mogao da zadrži suze, navijači Kopljanika samo su stigli da se uhvate za glavu i nemo posmatraju slavlje Totenhema.

Zanimljivo, trener Sparsa istovremeno se radovao, grlio sve oko sebe i takođe nije mogao da zadrži suze, svestan činjenice da je izborio najznačajniju pobedu u svojoj karijeri i da je ujedno tvorac jednog od najvećih, a verovatno najzanimljivijih, preokreta u Ligi šampiona.

Atmosferu iz Amsterdama odmah po kraju susreta pogledajte u videu.

VIDEO: Tadić: Ako si dobar igrač, onda je svejedno gde igraš 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maksa

    9. maj 2019 | 08:23

    Zao mi Ajaxa i Tadica ali sa onakvom igrom nisu ni zasluzili da prodju. Od 5min se branis i ne menjas nista u ugri. Hrabro zgazili Juventus i Real a uplasili se osrednjeg Totenhema.

  • Ajax

    9. maj 2019 | 09:33

    Losa igra kao i predhodni dan Barselone , zao mi tadica , ali sta je tu je...

  • Zeljko

    9. maj 2019 | 09:12

    Smesni su mi oni koji padnu tiket pa pricaju da je namesteno.Da,bas bi cekali sudijsku nadoknadu sudijske nadoknade(gol je pao u 5:01)da postignu pobedonosni gol!?!Inace krivac za ispadanje je trener Ajaxa i njegova taktika.Vodis 3:0 i primas gol iz kontre.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA