Kapiten Ajaksa napušta klub: Giganti daju bogatstvo za najtalentovanijeg štopera sveta!

Bajern, Juventus ili PSŽ moguće su destinacije za De Lihta

  • 5

Kapiten fudbalera Ajaksa Matijs de Liht karijeru nastavlja u Engleskoj ili Španiji, izjavio je sportski direktor kluba iz Amsterdama Edvin van der Sar.

Najtalentovaniji štoper sveta na meti je Mančester Junajteda i Sitija, Totenhema, Liverpula, kao i Barselone, u transferu koji bi najmanje koštao 75 miliona evra.

- Ovo su poslednje utakmice de Lihta za Ajaks. Završiće u velikom klubu, mislim u Engelskoj ili Španiji", rekao je van der Sar za Skaj Sport i tako odbacio da bi 19-godišnji defanzivac mogao u minhenski Bajern, Juventus ili Pari Sen Žermen jer su ga i oni želeli.

De Liht je, kao i mnogi saigrači, ostao u suzama posle bolne eliminacije od Totenhema u polufinalu Lige šampiona.

- Kada se pogleda ceo duel, nismo zaslužili da ispadnemo. Igrali smo odlično prvo poluvreme, ali smo eliminisani. Neverovatno... San se srušio, imao sam veliku želju da igram u finalu, ali se nije desilo", rekao je stameni Holanđanin i strelac prvog gola na meču u Amsterdamu.

VIDEO: Tadić: Ako si dobar igrač, onda je svejedno gde igraš

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Moura

    9. maj 2019 | 13:01

    Dobar stoper. Popiju 3 komada , lik ih prodje kao kroz sir. Smesan je.

  • ΓΑΥΡΟΙ ΜΟΥΝΙΑ

    9. maj 2019 | 12:19

    Mogao bi i u fmp da dodje, keš im nije problem, samo što će deca koja su nezbrinuta ostati bez paketića za iduću novu godinu jer kako panteri velicaju covica i terzica 2 postenjacine,dovesce nekog za masne pare da im sedi kao kafu što sedi ali "Može im se" "fmpu niko ne moze da zabrani kako će se oslovljavati"😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA