Ranijeri odlučio da napusti Romu

Vučica mora u potragu za novim trenerom

  • 4

Iskusni italijanski trener Klaudio Ranijeri potvrdio je da na kraju sezone napušta klupu Rome.

Ranijeri je, na konferenciji za medije pred meč protiv Juventusa u Seriji A, neočekivano saopštio da odlazi iz rimskog kluba čim odradi preostale tri utakmice.

- Moj posao u Romi završava se posle još tri utakmice. Znao sam da će tako biti. Odlučio sam da dođem u Romu jer sam njen navijač i hteo sam da se stavim u službu kluba - rekao je Ranijeri.

Ranijeri, rođeni Rimljanin, 8. marta drugi put u karijeri preuzeo je Romu umesto smenjenog Euzebija Di Frančeska i ostvario je četiri pobede u devet mečeva, posle čega je ekipa na tri boda od mesta za Ligu šampiona na kome je Atalanta.

Zato su trijumfi nad Juventusom, Sasuolom i Parmom imperativ za "đalorose", koji dele petu poziciju sa Milanom.

Ranijeri, koji je senzacionalno vodio Lester do osvajanja titule Premijer lige, tokom karijere vodio je veliki broj klubova, između ostalih Juventus, Inter, Parmu, Čelsi, Valensiju, Fiorentinu...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO BUDVA

    10. maj 2019 | 12:50

    UPRAVO PARTIZANA, OVO JE GOSPODIN !!!!

  • ΓΑΥΡΟΙ ΜΟΥΝΙΑ

    10. maj 2019 | 12:36

    Odma njega u instituciju dovesti, objasniti mu da nismo mi oni iz srbije koji nemaju veze sa srpstvom, one koje je osnovao krcun a predsednik posle bio komar slavko, da nas ne pomeša sa onima koji imaju 5 imena i 7 grbova i čoveku će biti čast da dodje da ih ugasi u još 1 sportu!😁🔐

  • PARNI VALJAK

    10. maj 2019 | 12:30

    SAVO , VAZURO OVO JE GOSPODIN !!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA