≫ 

Da li Vuletićeva poruka znači da je Zvezdi već dodeljena 30. titula? Očekujem da sila prava pobedi pravo sile, ali... (VIDEO)

Potpredsednik crno-belih kratko je prokomentarisao očekivanja pre odlučivanje Pravne komisije FSS o tituli iz 1946. godine

  • 25

Pravna komisija FSS donosi odluku o tituli iz 1946. godine, a na Terazijama su stigli predstavnici Partizana, Zvezde, kao i ostali predstavnici koji će odlučivati o tome da li će crveno-beli dobiti 30. naslov prvaka države.

Potpredsednik crno-belih Vladimir Vuletić u kratko je za Telegraf rekao po ulasku u prostorije FSS-a da se nada pobedi prava nad pravom sile, ali je izrazio sumnju da će do toga doći.

- Očekujem da sila prava pobedi pravo sile, ali nisam siguran u to - rekao je Vuletić.

Inače, sednica je zatvorena za javnost, pa će građani biti obavešteni o odluci tek po njenom završetku.

(M. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mishko

    10. maj 2019 | 14:27

    Ovaj je nas covek, da ga pozivi Bog i da ostane sto duze u partizanu ... dok je on tu kao i cela VVV ekipa, nema za nas zime ...

  • Nscz

    10. maj 2019 | 14:21

    Vuleta da si nam ziv i zdrav 100g ostao u partizanu

  • Novica

    10. maj 2019 | 14:48

    Pozdrav . Jedno pitanje za profesora ,zanima meposto 1946 g partizan bio prvak jugoslavije a znamo da je osnovan 1945 u oktobru a 1946 g nije ucestvovao u prvenstvu srbije logicno pitanje gde je fc partizan bio . Izgleda da se jos nisu bili preselili iz zagreba . Zato profesore ne siluje niko istoriju vec vi sami silijete ceo sport u srbiji .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA