Junajted doveo prvo pojačanje: Na Old Traford stiže vezista kom je zimus transfer propao u poslednjim minutama!

Danijel Džejms je novi fudbaler Junajteda u transferu teškom 17 miliona evra

  • 0

Jedan od najtraženijih i najtalentovanijih igrača Čempionšipa - Danijel Džejms iz Svonsija - biće prvo pojačanje Mančester junajteda ovog leta u transferu vrednom 17 miliona evra, prenose britanski mediji.

Džejms je pažnju na sebe skrenuo još zimus kada su se mnogi engleski klubovi raspitivali za njega. Marselo Bijelsa je bio sve dogovorio i sa Džejmsom i Svonsijem da zimus pojača njegov Lids za 7.500.000 funti. Međutim, ekipa sa Elan Rouda zakasnila je za koji miut sa registracijom i ceo posao je propao.

Pažnju na sebe nije skrenuo ni golovima ni asistencijama kojih na svom kontu ima četiri, odnosno devet, nego stilom igre, a pogotovo talentom kojim je oduševio sve koji su pogledali makar jednu utakmicu Labudova ove sezone.

Propali transfer u Lids iskoristio je na najbolji mogući način. Odigrao je još bolji drugi deo sezone i postigao je fantastičan gol u FA Kupu protiv Brenforda kada je pokazao svoje sprinterske sposobnosti.

Za brzonogog Velšanina se raspitivao i Liverpul, ali kako javljaju ostrvski mediji sve je dogovoreno sa Mančester junajtedom. Jedan od glavnih faktora u ovom transferu bio je proslavljeni Rajan Gigs.

Danijel Džejms, Svonsi Foto:Guliver/Stu Forster/Getty Images

Gigs je selektor reprezentacije Velsa, a Džejms je kod njega debitovao u nacionalnom timu i kada se uverio lično u sve kvalitete mladog Danijela odmah je alarmirao ljude iz Junajteda da ga dovedu.

Džejms nije igrao u poslednjem kolu Čempionšipa. Svonsi nije želeo da rizikuje neku povredu i iz prezostrožnosti je sačuvao svoju zlatnu koku za prodaju u Junajted.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA