Izbacio loptu sa gol-linije protiv Frankfurta, pa produžio ugovor sa Čelsijem: Neverovatna 24 časa za Davida Luiza!

Brazilac ostaje na Stamford Bridžu još dve godine

  • 4

Neverovatna 24 časa nalaze se iza defanzivca Čelsija Davida Luiza koji je u petak produžio ugovor sa Plavcima do 2021. godine!

I to samo dan nakon što je bio jedan od najzaslužnijih za plasman londonskog tima u finale Lige Evrope, kada je sa gol-linije izbacio loptu u 100. minutu meča.

Čelsi je potom dobio na penale Ajtraht sa 4:3 i tako zakazao duel sa Arsenalom 29. maja u Bakuu, a Brazilac je u međuvremenu dobio povišicu.

- Srećan sam što sam ovde i što sam dobio mogućnost da ostanem. Volim ovaj klub i još imam ambicije kao kada sam bio mlad fudbaler. Mnogo mi znači što smo se plasirali u još jedno evropsko finale, a imamo još i priliku da završimo prvenstvo među tri najbolja tima. Daću sve od sebe da oba cilja ispunimo - rekao je Luiz.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • aca ilic

    10. maj 2019 | 22:37

    Izbacili bi ga oni ali nemaju pravo da kupuju igrace kaznjeni su. A on normalno se pogodio dve godine inace chelsea nikad ne daje ugovor vise od godinu igracima preko 30 godina. Pametno je uradio a promaja je velika david luiz jedan od najvecih u istoriji fudbala. Setite se silovamja na sp protiv nemacke 7 komada su primili on je bio kao vodja te odbrane:))))

  • Бане

    10. maj 2019 | 22:39

    Киксара...

  • Bogo

    11. maj 2019 | 09:52

    Lepo je njega Luka izvozao kod prvog gola

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA