≫ 

Najmoćnijem agentu sveta FIFA zabranila rad: Mega transferi fudbalera će potpuno drugačije izgledati ovog leta!

Transferi Pogbe, De LIhta i ostalih klijenata Mina Rajole, za sada su na "čekanju"

  • 4

Jedan od najmoćnijih fudbalskih agenata sveta Mino Rajola dobio je zabranu transfera od strane FIFA koja obuhvata ceo svet. 

Kako prenose britanski mediji, prethodno je Rajoli bila na snazi zabrana transfera u Italiji, ali su čelnici FIFA disviplinske komisije proširili kaznu na globalni nivo.

- Direktor FIFA Disciplinskog Komiteta je odlučio da poveća sankcije koje su obuhvatale samo Fudbalsku asocijaciju Italije za Mina i Vićenca Rajolu, na čitav svet. Mino Rajola suspenduje se na 3 meseca, dok se Vićenco kažnjava sa dva meseca zabrane obavljanja posla. Odluka stupa na snagu odmah po objavljivanju - stoji u saopštenju.

Razlozi kazne, za sada nisu poznati, ali se predpostavlja da je transfer Đanluke Skamake iz Rome u PSV jedan od  razloga izricanja sankcije.

Mino Rajola

Mino Rajola i Zlatan Ibrahimović; Foto: Gouliver/Alexander Hassenstein/Getty Images

Ova odluka drastično bi mogla da utiče na predstojeći prelazni rok jer su samo neki od Rajolinih fudnalera Matijs de Liht, za kog je zainteresovana Barselona, kao i Pol Pogba koji bi trebalo da napusti Mančester junajted.

Liverpul mora da pobedi na gostovanju Njukaslu (20.45) i potom čeka rezultat Mančester Sitija. Kvota na Crvene je 1,38, a na dvojku, uz bar tri gola ukupno (2&3+) 1,95. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Njukasl - Liverpul 

 

Takođe, moćni agent zadužen je i za karijeru Ibrahimovića, Mihtarijana, Balotelija i golmana Serhija Romera, pa je sigurno da će prelazni rok ove godine, makar do isteka kazne, biti potpuno drugačiji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno

    11. maj 2019 | 09:05

    Raskinu kvazi ugovor potpisu novi sa nekim levim ovaj opet kupi kajmak. A zakon ispostovan. Ahhahhahahaha

  • Панта

    11. maj 2019 | 09:26

    Конобарска посла.

  • knjaz miloš

    11. maj 2019 | 09:04

    3 meseca.... sto znaci transferi za englesku nećr moći biti odradjeni... 8 avgusta....evo njega ponovo...jedan je minooooo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA