Besplatan ulaz na Marakanu: Iz Zvezde zovu navijače na proslavu titule!

Sprema se fešta na meču sa NApretkom

  • 7

Fudbaleri Crvene zvezde odbranli su titulu šampiona Srbije, a poslednji meč u sezoni igraju protiv Napretka 19. maja od 19 sati, kada će ekipi Vladana Milojevića biti uručen i pehar namenjen osvajaču Superlige. 

Baš zato su iz kluba pozvali navijače da zajedno sa fudbalerima na stadionu Rajko Mitić proslave titulu:

- Osvojena je 30. titula, stigla je treća zvezdica na grb, a obeležava se i 30. rođendan naših navijača Delija. Zato je potrebno da i pre 18 sati budete na tribinama. Poslednja ovosezonska prvenstvena utakmica prilika je da zvezdaši ispune Marakanu i u što većem broju pozdrave nove-stare šampione Srbije. Ekipa koju predvodi Vladan Milojević zajedno sa svojim saradnicima i izabranicima zaslužila je spektakl za kraj, a klub je rešio da otvori kapije stadiona.

VIDEO: Milojević presrećan posle nove Zvezdine titule

- Fudbaleri Zvezde i matematički su osigurali titulu pobedom protiv Mladosti u 5. kolu plej-ofa Superlige, usledio je i trijumf nad Proleterom u prethodnoj rundi, dok je zvanična dodela pehara i proslava 30. titule zakazana za nedelju, 19. maj od 18 sati. Tada će početi crveno-bela ceremonija na Marakani, dok je početak utakmica sat vremena kasnije.

- Ujedno, pored proslave osvajanja jubilarne titule, biće i proslava 30. rođendana Delija, pa je crveno-bela fešta zagarantovana.Vidimo se na Marakani, u poslednjoj utakmici za ovu sezonu na našem stadionu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • duci

    11. maj 2019 | 16:23

    Po cemu su to navijaci zasluzili da dodju besplatno ja bi jos povisio cenu

  • ултра цг

    11. maj 2019 | 14:03

    Џаба сви апели , и све прославе неможе преко 7500 и то је то...

  • Zvezda

    11. maj 2019 | 13:17

    Dobro znaj da uvek tu sam ja !!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA