≫ 

Na interesuje me Bolonja, hoću da ostanem u Istanbulu: Ljajić otkačio Mihu i Bolonju!

Srpskom internacionalcu se ne igra Serija A

  • 5

Fudbalski klub Bolonja koji predvodi srpski trener Siniša Mihajlović, zainteresovan je za transfer Adema Ljajića, koji je trenutno na pozajmici u Bešiktašu. 

Ipak, kako prenose turski mediji, od povratka Ljajića u Seriju A kako stvari stoje neće biti ništa.

Naime, srpski internacionalac ima veliku želju da ostane u redovima crno-belih iz Istanbula pod uslovom da otkupe njegov ugovor iz Torina.

Srećan sam u Bešiktašu i želim da ostanem ovde. Poziv Bolonje me ne interesuje. Biću vrlo srećan ako čelnici kluba reše da otkupe ugovor od Torina. Sviđa mi se u Bešiktašu i Istanbulu, ne ide mi se odavde - rekao je Ljajić.

Tinja nada Dortmunda za titulu, ali sad više ništa ne zavisi samo od njih. Milioneri danas od 18.30 imaju teško gostovanje Verderu i moraju da pobede i nadaju se da će Bajern kiksnuti. Kvota na dvojku je 2,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Verder - Dortmund

Bešiktaš ima klauzulu u dogovoru sa Torinom da na leto može da otkupi Ljajića za 6.500.000 evra i Turci nameravaju da je iskoriste.

VIDEO: Manekenka otkriva Ljajić i ja smo na pauzi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DDF

    11. maj 2019 | 15:19

    Borba za titulu i igranje u evropi(besiktas)naspram borbe za opstanak i"ludog trenera"(bolonja),samo lud moze da prihvati promenu kluba.

  • Malo

    11. maj 2019 | 14:50

    Jedan pametan potez Ljajica. Ne ide se iz Besiktsa u Bolinju,ta dva kluba su ko nebo i zemlja.

  • Разумем га 100%.

    11. maj 2019 | 14:54

    Свака птица, своме јату лети! Добар фудбалер и добро размишља. Сетимо се и конфликта са Михајловићем. Одлазак међу ајкулама, можда га ПЛАШИ. Свестан је своје могућност и неће да ризикије.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA